Hotel Suís
Dos jugadors del CNS i la Pia durant un dels derbis sabadellencs a la Segona B Dos jugadors del CNS i la Pia durant un dels derbis sabadellencs a la Segona B | Adrián Arroyo
25.04.2017 19:07

El Natació Sabadell necessita un punt més per fer-se amb la salvació matemàtica i la Pia fa un pas més cap a la quarta plaça

El Natació Sabadell continua a només un punt de sentenciar la salvació matemàtica a la Segona B de futbol sala un any després de l'ascens de categoria. El CNS no va poder arrencar aquest punt del partit contra el Bisontes Castellón, segon classificat. No obstant això, el tècnic Diego Blanco no retreu res als seus jugadors, que es van mantenir amb opcions fins al descans. A la segona meitat, però, l'equip va acusar les moltes baixes que acumulava i l'esforç físic realitzat al primer temps i va acabar claudicant 5 a 1 al Ciutat de Castelló. "Els dono un excel·lent perquè podríem haver marxat al descans amb empat al marcador, però el Castellón a la segona part es va imposar per la gran qualitat de la plantilla", ha assenyalat Blanco.

Malgrat que l'objectiu de la temporada s'està resistint més del compte, l'entrenador dels nedadors fa un balanç molt positiu de la temporada, ja que el CNS de futbol sala fa només uns mesos que juga a la Segona B de futbol sala: "Ha estat un any important per al club perquè ha ascendit i a falta de cinc jornades l'objectiu estava pràcticament salvat. A falta de tres jornades, ens queda només un punt per aconseguir la permanència matemàtica". La pròxima oportunitat del Natació Sabadell per assolir la salvació serà contra el Cerdanyola del Vallès, un equip que és vuitè de la classificació amb 35 punts.

La Pia suma una victòria més

L'Escola Pia continua el seu bon moment de forma a la Segona B i ha sumat una nova victòria (7-6) contra el Bellsport de l'Hospitalet. El partit va ser força esbojarrat i no es va decidir fins als últims segons, quan els sabadellencs van decidir arriscar amb cinc jugadors i van fer el setè i definitiu gol. L'entrenador Ernest Cardona lamenta que els seus jugadors concedissin tan gols i assegura que és més partidari de partits menys esbojarrats: "La majoria de gols són cotraatacs i jugades d'estratègia. Al final ens acaben remuntant per un parell d'errors. Nosaltres decidim arriscar i a falta de vint segons vam fer gol". Aquesta victòria acosta una mica més els de Can Colapi a l'objectiu de la quarta plaça, que ara mateix ostenta el filial del Catgas Santa Coloma, pròxim rival dels locals. "És una final per a nosaltres, tot i que no ens estem jugant res perquè la quarta plaça no ens dona accés a la Copa. És l'objectiu que ens permet continuar entrenant al màxim", ha dit el tècnic de la Pia.