En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Chava Gómez pensatiu en un moment del partit Chava Gómez pensatiu en un moment del partit | Joan Blanch
10.05.2017 22:43

El nois de l'Astralpool queden contra les cordes després de perdre (5-6) a casa davant el Terrassa

Cop dur a la moral dels jugadors de l'equip de waterpolo de l'Astralpool Natació Sabadell. Els del Chava Gómez han perdut 5 a 6 contra el Natació Terrassa en el primer partit de semifinals del Play Offs al títol de lliga i queden contra les cordes. Ja no hi ha marge d'error per un equip que només ha perdut dos partits a Can Llong aquesta temporada i curiosament els dos han estat contra els egarencs. L'enfrontament ha començat amb un gol dels visitants i acció decisiva. Expulsió del boia Ivan Gallego per unes protestes que no han agradat a un dels àrbitres. “Él nostre joc gira tot el voltant del boia i si ens expulsen el titular condiciona molt”, ha dit el tècnic de l'Astralpool Natació Sabadell, Chava Gómez que ha protestat i molt aquesta acció. Aquesta expulsió ha descentrat als locals que s'han posat 0 a 3 i que no han pogut marcar el primer gol fins l'última jugada del segon quart, deixant el marcador 1 a 3 al descans. “No podem marxar-nos del partit per aquestes coses. Nosaltres hem de deixar de banda als àrbitres i centrar-nos en fer el nostre joc”, ha dit un Chava Gómez que s'ha mostrat crític amb l'actitud defensiva d'algun dels seus jugadors.

I és que els sabadellencs, liderats per Sergi Cabanas han fet el més difícil. Empatar a 3 a l'equador del tercer període. Semblava que l'Astralpool li donaria la volta al partit però tres badades defensives al final han permès al Terrassa, molt sòlid en tot l'enfrontament, tornar a marxar al marcador (3-6). “Hem comès errors defensius greus en aquest moment fruit de no voler defensar i quan no defenses, això és el que passa”, ha reconegut Chava Gómez. A l'últim quart, els visitants han especulat amb el marcador i ho han fiat tot a la seva gran defensa i a l'actuació d'Iñaki Aguilar a la porteria, que avui li ha guanyat la partida a Pepe Motos. El 5 a 6 definitiu ha arribat a manca de 25 segons i sense temps perquè els waterpolistes del Club poguessin empatar. “Anirem a mort en el segon partit perquè ja no tenim res a perdre. Estic segur que forçarem el tercer”, ha manifestat un Sergi Cabanas que ha anotat tres dels cinc gols del seu equip. Aquest segon partit de la sèrie de semifinals del Play Offs de lliga es jugarà divendres (20.45 h) a la piscina del Natació Terrassa