De 20:00 a 21:00
Parlem d'Òpera
De 21:00 a 22:00
La Llanterna màgica
Óscar Carrillo, amb quatre gols, ha estat el millor jugador del CNS | Pau Vituri Óscar Carrillo, amb quatre gols, ha estat el millor jugador del CNS | Pau Vituri
27.02.2018 20:24

El Pro Recco no pot amb el Natació Sabadell fins a l'últim quart

La falta de benzina ha condemnat a l'Astralpool Natació en el partit de Champions contra el Pro Recco italià. Els del Chava Gómez, a diferència d'altres partits europeus, han sortit molt endollats en el primer quart, i han aguantat al tot poderós equip transalpí només perdent per 2 a 3. En aquest primer quart el Club ha vist com els arbitres expulsaven del partit a Gonzalo López Escribano, una pèrdua que també ha notat el conjunt local. Un Carrillo molt efectiu va mantenir en vida als sabadellencs durant el segon període. A la mitja part, però, el marcador jo mostrava una petita diferència a favor del Recco (4-8).

El tercer quart ha mostrat el millor Natació Sabadell de la temporada. Els del Chava, molt efectius en atac, i amb un Carrillo espectacular, només han patit en defensa. Els italians, amb molt potencial ofensiu, s'han mantingut vius gràcies a la seva eficàcia des dels 2 metres. El tercer període ha acabat amb un gran empat a 4, i un 8 a 12 al global. A partir d'aquí ha arribat la devallada local. Un Club molt cansat no ha pogut mantenir el ritme del conjunt italià que ha ampliat la distància al marcador fins a un contundent 8 a 19 final, un resultat que de cap manera reflecteix el vist durant el partit. En tot cas, el Natació segueix penúltim a la lligueta de la Champions amb 6 punts. El Pro Recco seguirà de líder una jornada més. Aquest cap de setmana els del Chava tenen un partit molt important a la piscina del Terrassa, l'actual segon classificat a la lliga domèstica, i un rival directe per aquesta segona plaça.

8 waterpolistes del Club guanyen a Rússia

La selecció espanyola femenina, amb vuit waterpolistes del Club ha jugat un partit corresponent a la Lliga Mundial, contra Rússia. Les de Miki Oca han guanyat per 7 a 9, amb 2 gols de Pili Peña, 3 de Bea Ortiz i 1 d'Anni Espar. El resultat deixa el combinat estatal líder del seu grup, amb nou dels dotze punts possibles sumats.