En directe: De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
De 21:00 a 23:00
Jan Gómez en el moment de xutar un cop de càstig | Jordi Bachs Jan Gómez en el moment de xutar un cop de càstig | Jordi Bachs
07.10.2021 13:15

El rugbi torna a La Roureda

Després de més d’un any i mig sense partits de rugbi a La Roureda, aquest cap de setmana s’hi tornarà a disputar un enfrontament. El sènior masculí del Sabadell RC s’enfrontarà al filial del BUC i intentarà seguir amb les bones sensacions amb les que van acabar el partit del passat cap de setmana a L’Hospitalet.

Els de Fran González van aconseguir a La Feixa Llarga un empat sobre la botzina amb un cop de càstig entre pals de Jan Gómez. Els arlequinats, que van arribar perdent al descans 19-6, van saber sobreposar-se i van fer una segona part molt més sòlida, sobretot en defensa. Contra el filial del BUC, dissabte a les 17.30h, els sabadellencs esperen poder fer un bon paper davant del públic que podrà tornar a gaudir del rugbi a la ciutat de Sabadell. Els barcelonins arriben al partit després de perdre per un ajustat 6-8 a contra el filial dels Gòtics.

“Vam plantar cara tot i els reforços de l’Hospitalet i vam poder empatar a l’últim segon, això vol dir que vam lluitar fins el final”

“Ens va faltar estar concentrats als vuitanta minuts. Tenim llacunes en alguns moments del partit que es poden perjudicar molt”

“Tornar a La Roureda després d’un any i mig sense rugbi ens genera molta il·lusió i ganes de fer un bon paper”

Francisco Javier Benito ‘Patxi', jugador del Sabadell RC

Estrena amb nota de la nova fusió

El sènior femení del Sabadell Rugbi Club s’ha vist obligat, per culpa de la falta d’efectives per poder competir, a unir-se a l’equip de Badalona i Mataró. Les fusions són una pràctica molt habitual, sobretot al rugbi femení, per assegurar que els equips tenen suficients jugadores per poder afrontar la temporada.

Foto de les jugadores de la fusió després del partit a La Garrotxa | Cedida

Aquesta nova fusió va estrenar-se amb bon peu, ja que van aconseguir una molt bona victòria contra la també unió d’equips de Garrotxa i Banyoles. Les de Rubén Montes, que seguirà dirigint l’equip un any més, van imposar-se per 10-27 a La Garrotxa. Les noies descansaran aquest cap de setmana abans d’enfrontar-se el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre contra L’Hospitalet.

“Ens vam sorprendre totes, perquè només havíem entrenat juntes el divendres abans del partit, però ens vam entendre molt bé al camp i va sortir un resultat molt positiu"

“Estem més que contentes amb la fusió, serà una oportunitat per aprendre que segur que ens aportarà coses molt positives. Ara mateix ens hi trobem molt còmodes”