De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
El Sabadell 'B' va patir a la primera meitat | CES El Sabadell 'B' va patir a la primera meitat | CES
02.05.2023 16:13

El Sabadell 'B' aguanta en zona d'ascens a Superlliga Catalana amb un treballat empat

Una jornada més, el Sabadell 'B' continuarà a la zona de privilegi del grup 2 de Primera Catalana, però els rivals directes no desisteixen. El filial del Centre d'Esports va sumar un treballat punt (1-1) en la seva visita al camp del Turó de la Peira, en un duel en què els de Marc Nomen van anar de menys a més, patint a la primera part i amb opcions de remuntar a la segona.

Tot i el gol inicial dels barcelonins, Albert Morral a les acaballes va signar l'1-1 definitiu que deixa l'equip de Marc Nomen cinquè amb 41 punts, a un del quart, i empatat amb el sisè, que no pujaria a Superlliga Catalana, sinó que podria promocionar en funció dels punts sumats. Només falten quatre jornades per al final i, en el cas del Sabadell 'B', traient el Sant Cugat, els altres tres són rivals de la part baixa: Igualada, Pirinaica i el rival d'aquest cap de setmana, l'Alpicat, que és el cuer.

"Sabíem el que ens podíem trobar i, tot i això, no hem competit bé la primera part. Hem hagut d'aguantar, però a la segona hem girat la pel·lícula i hem generat perill"

Marc Nomen, tècnic del Sabadell 'B'

"Era complicat per les dimensions del camp i perquè el rival es jugava molt. Hem aconseguit un punt que farem bo la setmana que ve"