Notícies en Xarxa
El filial del Sabadell no va poder puntuar a Manresa El filial del Sabadell no va poder puntuar a Manresa | Roger Benet
19.02.2018 14:44

El Sabadell 'B' colpeja però no remata al Manresa i ho acaba pagant

El filial del Centre d'Esports Sabadell va tenir contra les cordes al Manresa, segon classificat de la Primera Catalana i un dels màxims candidats a l'ascens de categoria. La sortida de vestidors dels de Carlos López va ser espectacular i als deu minuts, Adrià Caballé avançava als arlequinats. Tot i les nombroses baixes, Eric Martínez i Joan Castañé en defensa o el pitxitxi Sergi Estrada, els sabadellencs van seguir buscant el cop de gràcia. Coses del futbol d'una oportunitat claríssima que hauria significat el 0 a 2 es va passar a l'empat a 1 passada la mitja hora i al 2 a 1 just abans del descans. “El partit entra nostre fins que ens han agafat a la contra, ens han marcat l'empat i això ens ha afectat molt”, ha reconegut Marc Bellalta. El jugador del juvenil va tenir una nova oportunitat amb el filial, la segona de la temporada, jugant els últims cinc minuts de partit. “Ens agrada molt que el Sabadell sigui un club que confii en la base. Això sempre motiva i més tenint en compte que amb el juvenil la trajectòria no és molt bona”, ha assenyalat el jove jugador arlequinat. A partir d'avui se centra en intentar salvar del descens al juvenil a l'espera de més opcions amb el filial. Els de Carlos López buscaran tornar al camí de la victòria diumenge (12 h) contra el Llagostera 'B'.

Bon punt del juvenil
Per la seva banda, el juvenil de Dani Leoncio va salvar un punt i fins i tot hauria pogut sumar els tres, en el partit que el va enfrontar al Girona 'B' a la Lliga Nacional. Els arlequinats perdien 2 a 0 al descans però els gols de Joel Fedda i Carlos Medina van igualar l'enfrontament a la segona part. “Marxem amb bones sensacions de Girona, un camp molt complicat. L'equip ha tingut bona capacitat de reacció per treure un punt que no és dolent”, ha afirmat el central Oscar Reche. El defensa del Sabadell juvenil espera fer bo aquest empat contra el Josep Maria Gené, penúltim i amb tres punts més que els de Dani Leoncio. “Són partits a vida o mort a partir d'ara, un cop hem passat tots els equips forts. Encara queda molt i ho donarem tot fins el final per assolir l'objectiu”, ha afirmat el jugador arlequinat.