De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
Imatge del partit jugat dijous a Manlleu Imatge del partit jugat dijous a Manlleu | Roger Benet
16.04.2017 16:07

El Sabadell B enterra bona part de les opcions de permanència a Manlleu

La derrota (2-1) del filial del Centre d'Esports Sabadell el passat dijous a Manlleu, ha deixat en una situació delicada al conjunt d'Ignasi Senabre. “L'equip està destrossat. Intentarem, com puguem, en els pròxims dies aixecar-nos i seguir lluitant fins el final però és evident que hem fet un pas enrere important”, reconeixia l'entrenador del filial arlequinat un cop acabat el partit a la població osonenca. A manca de quatre jornades pel final, els sabadellencs tenen a tres punts la permanència a la Tercera Divisió, que marca el Manlleu amb qui a més tenen el goal-average en contra. Una situació més que complicada per un equip que ha hagut d'afrontar un munt d'adversitats durant la temporada i que en aquesta segona volta ha donat símptomes de millora evident. La pròxima cita dels d'Ignasi Senabre serà contra un Ascó que ha patit mals resultats en aquestes últimes jornades però que encara no ha dit adeu a les seves opcions de lluitar per les quatre primeres posicions. “Seguirem lluitant i creient fins el final”, advertia un dels capitans del Sabadell B, Guillem Pujol.

El filial arlequinat va iniciar el partit a Manlleu amb un gol de Victor que posava les coses de cara pels d'Ignasi Senabre. Abans del descans, Manel Sala, el 'killer' dels locals, empatava i just començar la segona part i en una errada defensiva dels sabadellencs, els osonencs feien el segon que al cap i a la fi donava la victòria al Manlleu. Veurem com passen els dies els jugadors arlequinats i sobretot, quant li dura a l'equip el dol per la derrota el passat dijous al Municipal de Manlleu.