De 11:00 a 13:00
El filial arlequinat veu com s'ennegreix el present a la Primera Catalana | Sendy Dihor El filial arlequinat veu com s'ennegreix el present a la Primera Catalana | Sendy Dihor
26.03.2018 17:54

El Sabadell B es complica la vida a la Primera Catalana

Sis jornades sense guanyar. La derrota del filial contra el Lloret, per 2 gols a 1, fa que el conjunt arlequinat enllaci el sisè partit sense conèixer la victòria, una circumstància que deixa al conjunt de Carlos López en una zona perillosa a la classificació. Els 31 punts actuals els deixen a només 2 dels llocs de promoció de descens. Pel que fa al partit, els jugadors sabadellencs es van avançar amb un gol del pitxitxi de l'equip, Sergi Estrada, que amb aquest s'enfila fins als 13 aquesta temporada. "L'equip ha sortit bé a la primera part. Ells tenien alguna oportunitat, però estàvem bé", reconeix Estrada. Malgrat tot, a la segona meitat les tornes van girar. Els lloretencs van empatar, primer, i es van posar per davant al marcador, després. El 2 a 1 arribava al minut 85. "L'empat ens ha fet mal, però hem tingut opcions de fer l'1 a 2 i no ho hem aprofitat. El segon gol seu ja ens ha matat", ha reconegut el davanter del Sabadell.

"Sabíem que avui era important sumar, perquè ells no sumaven i nosaltres no estàvem tan pendents de la zona baixa. En el pròxim partit, a casa, hem de guanyar", admet Estrada. Al filial encara li queden dos partits fora per completar la seva particular gira lluny d'Olímpia, serà contra La Montañesa i el Sant Cugat. "Haurem de sumar, però sabem que no serà fàcil perquè tots dos conjunts s'estan jugant coses importants", avisa el davanter sabadellenc. L'equip ara descansa fins a la tornada de Setmana Santa, un temps que vindrà bé a l'equip per recuperar jugadors lesionats. Estrada també es lamenta dels contratemps que estan patint: "Cada setmana tenim lesions. També sancions. Quan les coses no surten tot són problemes". Tant jugadors com tècnics, a les xarxes socials, es van queixar de l'arbitratge d'Eduardo Prats, que va expulsar al delegat de l'equip, Miguel Angel Rodríguez, i a Sergi Sero, també membre del cos tècnic del filial.