De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
El Sabadell 'B' no marcava tants gols en lliga des del 23 d'octubre del 2021 | CES El Sabadell 'B' no marcava tants gols en lliga des del 23 d'octubre del 2021 | CES
06.03.2023 12:53

El Sabadell 'B' es desferma contra la Unificación Llefià i s'enfila al cinquè lloc

Va començar la temporada marcant cinc, quatre i tres gols en les tres primeres jornades i des de llavors, el màxim havien estat dos. Ahir, però, el Sabadell 'B' es va alliberar fent-ne set (2-7) al camp de la Unificación Llefià, un rival directe de la zona mitjana-alta del grup 2 de Primera Catalana. Un triomf, a més, que comporta que els de Marc Nomen aconsegueixin col·locar-se cinquens a la taula, és a dir, en zona d'ascens directe a la nova Superlliga Catalana.

I això que el partit no va començar de la millor manera, ja que els badalonins es van avançar en el marcador a la mitja hora de joc. Abans del descans, però, el filial del Centre d'Esports ja havia capgirat el resultat: Piti Belmonte va respondre immediatament i, poc després, José Enrique Carrasco signava l'1-2. L'atacant, de fet, acabaria sent el més destacat dels arlequinats marcant un hat-trick.

El Sabadell surt del descens gràcies al seu triomf a Irun
Escolta l'entrevista a José Enrique Carrasco a partir del minut 37:33

La segona part va ser un festival ofensiu per al Sabadell 'B', amb una pluja de gols que es van anar succeint un rere l'altre. 'Vladys', Xavi Laborde i Miquel Ustrell rubricarien una gran actuació de l'equip, que aquest cop sí que va saber traduir en gols les ocasions generades. Pròxim compromís, dissabte (16h) a Olímpia davant d'un Balaguer que no ha guanyat en les últimes vuit jornades.

"Hi va haver un canvi respecte a la derrota contra l'Horta. No podia ser que empatéssim i, a la jugada següent, ens tornessin a marcar. Aquí vam encaixar l'1-0, però no vam desconnectar i vam respondre ràpidament, i marcar l'1-2 abans del descans va donar tranquil·litat"

"Va ser un partit molt complet en un camp molt complicat. Jo tornava de lesió i em va fer molta il·lusió poder ajudar així, marcant un hat-trick"

"No volem ser cinquens, volem estar el més amunt possible i ara mirem el quart lloc, després el tercer..."