De 07:00 a 09:00
11 del filial del Sabadell contra el Gironella | FutBaseCES 11 del filial del Sabadell contra el Gironella | FutBaseCES
23.11.2021 18:22

El Sabadell 'B' es torna a exhibir (6-0) i segueix líder

El Sabadell 'B' es manté en el lideratge del grup 4 de Segona Catalana després de la contundent golejada (6-0) contra un rival directe com el Gironella. Els arlequinats van dominar tot el partit i ja encarrilaven la victòria a la primera part amb els dos gols d'Ivan Bustamante, el primer d'ells al minut tres. A la represa es mantindria la tònica i encara caurien quatre gols més.

Els sabadellencs amplien el seu avantatge fins als sis punts. Casualment el seu màxim perseguidor, la Pirinaica, serà també el pròxim rival (diumenge, 12:00h), en un duel vital per aquesta lluita per l'ascens a Primera Catalana.

"Hem sortit a per totes i així és com es mostra respecte per als teus rivals. Jugant els 90 minuts al màxim"

"Es nota molt els entrenaments que fem, quatre cops a la setmana, i després tot això es veu sobre el camp"

Jose Juan Moreno, capità del Sabadell 'B'

També ha estat un cap de setmana molt important per a Jesús Rueda 'Betis'. El mític entrenador de la Sabadellenca ha deixat el conjunt després d'11 temporades i més de 300 partits dividits en dues etapes. El tècnic no es va poder acomiadar amb una victòria en caure contra la Molletense (0-4). L'encarregat d'aixecar l'equip serà Jose Antonio Moreno, exentrenador del Martorell juvenil i porter d'equips com el Manresa o el Rubí. La Sabadellenca es troba actualment penúltima en el grup 5 i buscarà sumar en el duel contra el Premià (diumenge, 17:00h)

"Ja venia de lluny. Crec que era el moment i ha sigut una setmana molt emotiva. Estic esperant que acabi ja el dia per poder desconnectar del tot"

"Te'n vas amb un mal sabor de boca, però crec que és podrà tirar endavant. Després de molts anys els jugadors necessiten un canvi i crec que és encertat al cent per cent"

Jesús Rueda 'Betis', exentrenador de la UE Sabadellenca

I tornant al grup 4, Can Rull i Tibidabo van empatar en els seus duels. Els de la zona oest ho van fer al camp del Natació Terrassa (1-1), mentre que els de Torre-romeu van aixecar un 1-3 contra l'Avià (3-3). Tots dos equips es mantenen en la zona tranquil·la de la classificació abans de jugar contra el Berga (diumenge, 12:15h) i el Can Trias (diumenge, 12:15h) respectivament.