Fes-te festa
L'onze inicial del Sabadell B davant el Lloret| @CESabadell L'onze inicial del Sabadell B davant el Lloret| @CESabadell
22.09.2023 10:56

El Sabadell B, a estrenar el caseller a la Lliga Elit davant el Rubí

El Sabadell B obre la jornada 2 de la Lliga Elit a Olímpia davant la UE Rubí aquest dissabte (16h). Després de la desfeta a Lloret en la primera jornada (3-1), l'equip de Conrad Garcia buscarà els primers tres punts a la recentment estrenada categoria. Als minuts finals del partit contra els de la Selva van acabar expulsats tant l'entrenador del filial arlequinat, Conrad Garcia, com el porter suplent, Víctor López, en una protesta. Per tant, ambdós es perdran la cita contra els rubinencs.

El rival, el Rubí, per la seva banda, ve de guanyar a Can Rosés per un ferm 2-0 en la primera jornada el Palamós, amb dos gols en cinc minuts que van posar de cara el partit als rubinencs abans del descans.

"Tant el Lloret com el Rubí tenen les idees molt clares. És un equip molt fet amb moltes virtuts, però no vol dir que no puguem guanyar"

"Crec que si nosaltres estem 100%, els rivals són els que han de patir per la nostra capacitat competitiva. Encara ens queda per avançar i per madurar com equip i fer-nos més forts durant el llarg del temps"