De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
El Sabadell 'B', que va perdre 3-1 a Lloret, ha vençut avui 3-0 | CES El Sabadell 'B', que va perdre 3-1 a Lloret, ha vençut avui 3-0 | CES
27.01.2024 18:58

El Sabadell 'B' guanya amb convenciment el Lloret i s'escapa a la classificació

El Sabadell 'B' ha arrencat la segona volta de la Lliga Elit amb bon peu. Amb el triomf (3-0) contra el Lloret, els de Conrad Garcia s'escapen cada cop més amb l'Europa 'B' -que ha guanyat a Valls- dels perseguidors. Els dos filials de la competició són clars favorits a ascendir directament. El tercer, l'Atlètic Lleida, és a sis punts.

Dos penals fallats a la primera part

Els primers 45 minuts, tot i ser de clar domini arlequinat, han estat marcats pels moments en què no s'han produït gols. Cada equip ha fallat un penal (Tébar pel Sabadell 'B' primer, i Nico Pereira ha aturat després la pena màxima que ell mateix ha provocat), els locals han tingut dos pals... però al descans, el marcador a Olímpia era de 2-0 gràcies a l'encert de José Enrique i Javi López. El partit d'avui ha estat dels millors de la temporada dels de Conrad Garcia.

Adri González, titular

La cara nova de l'equip, Adri González, ha debutat amb el filial i com a titular. No ha marcat, però ha fet un bon paper fins que ha estat substituït a la segona part. El rol de golejador l'ha tingut Javi López, qui ha signat un doblet amb el golàs de volea que ha significat el 3-0 definitiu.