De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Hotel Suís (R)
Gol d'Oriol Bordas per capgirar el marcador (2-1) | @CESabadell Gol d'Oriol Bordas per capgirar el marcador (2-1) | @CESabadell
24.04.2023 16:35

El Sabadell 'B' guanya l'Atlètic Lleida i trenca la ratxa de tres derrotes consecutives

El filial del Centre d'Esports ha liquidat la mala dinàmica de les últimes setmanes a Primera Catalana amb una victòria de prestigi. En un partit esbojarrat contra l'Atlètic Lleida, un altre candidat a l'ascens a la nova Superlliga Catalana, els arlequinats es van imposar 4-2, trencant així la ratxa de tres derrotes consecutives.

Els de Marc Nomen van refer-se aviat del gol encaixat al minut 37 de la primera part gràcies a un gol de Martí Riera a les acaballes. El segon acte va començar de la millor manera possible, ja que el defensor Oriol Bordas va col·locar als arlequinats per davant al marcador només quatre minuts després de la represa. El resultat es va mantenir estable fins al minut 88 on Iván Sánchez va anotar el que semblava el 3-1 definitiu. En un final boig, l'Atlètic Lleida va acurtar distàncies a l'afegit i, amb els de la Terra Ferma a tomba oberta, Iván Bustamante va signar el 4-2 definitiu. Un resultat, per cert, que li ha costat el càrrec a l'entrenador rival.

Quan queden cinc jornades i el Sabadell 'B' continua quart en places d'ascens a Superlliga Catalana amb 40 punts, seguit del Llefià, dos punts per sota, i tres sobre el setè, el Sant Cugat.

"Veníem de tres derrotes consecutives, encara que la sensació no era del tot dolenta perquè el joc era molt bo. Perdíem per detalls. Aquest cop hem sigut molt contundents a les àrees"

Oriol Bordas, jugador del Sabadell 'B'

"El dia que estem afinats demostrem que podem guanyar contra qualsevol i avui hem superat un tros d'equip"