De 11:00 a 13:00
El filial arlequinat acumula cinc derrotes consecutives | CF Caldes El filial arlequinat acumula cinc derrotes consecutives | CF Caldes
07.01.2020 11:19

El Sabadell 'B' inicia el 2020 amb derrota en el seu partit ajornat

El filial del Centre d'Esports Sabadell va aprofitar que aquest passat cap de setmana no hi havia lliga per disputar el partit ajornat en dues ocasions contra el Caldes corresponent a la 12a jornada de lliga. Els homes de Bernat Mosquera es van veure clarament superats (4-0) per un conjunt que, gràcies a aquesta victòria, se situa quart amb 27 punts. Dues errades en la primera part van provocar que els locals anessin al descans amb un marcador de 2-0 i que els arlequinats haguessin de canviar el guió que tenien previst. "Condicionen molt els dos primers gols que encaixem molt d'hora i que obliguen a canviar el pla de partit", comenta el tècnic Bernat Mosquera. A la segona part, el Sabadell 'B' va pujar les línies i això ho va aprofitar el Caldes per fer dos gols en dos contraatacs. "A la segona part t'obliguen a fer la pressió més amunt, a córrer algun risc i al final sempre tens les de perdre", afirma el tècnic arlequinat. Amb aquesta derrota, el Sabadell 'B' segueix antepenúltim amb 12 punts, empatat amb la Sabadellenca i a tres de la salvació. Els homes de Mosquera intentaran revertir aquesta situació i la primera oportunitat per fer-ho serà diumenge (12h) a casa contra el Can Trias, sisè amb 26 punts però que encadena tres jornades consecutives sense aconseguir la victòria.

Per la seva banda, la Sabadellenca ha disputat un partit amistós durant aquestes vacances de Nadal per preparar el seu pròxim enfrontament. Els sabadellencs van guanyar per un contundent 6-0 al Cerdanyola 'B', un equip que actualment competeix a Tercera Catalana. "Els jugadors han estat molt endollats i de cara al diumenge aquest partit ens ha anat molt bé", comenta Jesús Rueda 'Betis', tècnic de la Sabadellenca. Els seus homes s'enfrontaran aquest diumenge (11:30h) al Berga, un conjunt que suma 15 punts, això sí, amb un partit menys que el conjunt taronja. "Per a mi i per a l'equip ha de ser un partit clau, perquè és un conjunt que està com nosaltres i, si ens guanya, s'escaparia", afirma el tècnic de la Sabadellenca.

Pel que fa al Tibidabo, els de Torre-Romeu rebran diumenge (12h) al Joanenc, vuitè amb 24 punts, a tres del quart classificat. Això sí, els de Sant Joan de Vilatorrada visitaran Torre-Romeu en hores baixes i és que acumulen quatre jornades sense aconseguir la victòria. "És veritat que ells tampoc estan molt fins, però tenen un gran equip, un bon bloc i sempre queden a la part alta de la classificació, així que serà un rival difícil", explica Jesús Díaz 'Vaquero', tècnic del Tibidabo. Per la seva part, els de Torre-Romeu són cuers amb set punts, amb la qual cosa necessiten la victòria per no despenjar-se dels equips que marquen la permanència.