De 20:00 a 22:00
En Joc
De 22:00 a 23:00
No Preguntis (R)
Celebració del 4-1 a Olímpia | Críspulo Díaz Celebració del 4-1 a Olímpia | Críspulo Díaz
07.10.2023 18:42

El Sabadell 'B' presenta candidatura a la Lliga Elit golejant el Vic de la mà de 'Marru' (4-1)

Llançats. El Centre d'Esports Sabadell 'B' s'ha convertit en el primer equip que guanya tres partits consecutius a la nova Lliga Elit ―tots tres per dos o més gols de diferència― i, com a mínim una nit, dormirà en segona posició de la classificació, l'última que dona accés directe a Tercera Federació. L'equip de Conrad Garcia opositava a la zona noble en el duel directe a Olímpia contra el Vic i ha donat un cop sobre la taula de la mà d'un Marc Marruecos excels. Hat-trick i ja van sis gols en quatre jornades en el seu compte particular.

Només ha necessitat dos minuts, 'Marru', per obrir la llauna contra l'equip vigatà. Passada la mitja hora de joc, l'ex del Rubí ha duplicat l'avantatge aprofitant un rebuig i, poc després, José Enrique ha arrodonit una primera part excel·lent fent el tercer a porteria buida. El mateix José Enrique, responsable dels altres tres gols que duu l'equip a banda dels sis de 'Marru', ha estat a punt d'eixamplar diferències en els primers compassos de la represa. El Vic ha fet el 3-1 gairebé a l'equador del segon temps, però s'ha quedat amb un home menys per agressió de Cunill a Marruecos. Enmig d'un ambient carregat a les banquetes, els vigatans han perdonat una diana més a plaer. Qui no ha fallat a les acaballes ha estat el 'pitxitxi' per arrodonir la seva tarda a passada d'Iván Sánchez.

Nou punts de dotze possibles per al filial arlequinat, un menys que l'Europa 'B'. A l'espera que es completi la jornada, només podrien acabar per sobre de l'equip de Conrad Garcia el Lloret i el Can Vidalet, pròxim rival del Sabadell 'B' diumenge que ve (12h) al Molí en un duel entre conjunts arlequinats.

"Hem fet una primera part boníssima. Ells és la primera vegada que s'adapten a un rival i ens volien defensar d'una manera especial. Hem aconseguit superar el seu bloc defensiu fins a tres vegades i molt content perquè la feina és espectacular"

"Depenem de nosaltres mateixos, ho he dit des del primer dia. On nosaltres ens posem l'ambició i el llistó de treball durant la setmana, podrem intentar estar a dalt"

"(Marruecos) està treballant per l'equip, els gols que fa no són de jo me'n vaig de tots. Té molta qualitat i té una facilitat per fer gol increïble, i ens està ajudant a assumir aquestes capacitats. No és fàcil per als jugadors que estan en dinàmica de primer equip venir aquí i rendir. Mentalment està fent un treball molt gran"