Fórmula Musical
El Sabadell 'B' recupera posicions d'ascens a Superlliga Catalana | Guillem Llorens El Sabadell 'B' recupera posicions d'ascens a Superlliga Catalana | Guillem Llorens
16.05.2023 17:00

El Sabadell 'B' recupera posicions d'ascens a Superlliga Catalana després de vèncer el Sant Cugat

El Sabadell 'B' ha recuperat posicions d'ascens a Superlliga Catalana després de guanyar dissabte (1-2) davant el Sant Cugat i aprofitar l'ensopegada de la Guineueta al camp de la Pirinaica (1-0). Al Jaume Tubau, un bon inici dels arlequinats es va veure recompensat amb el gol de José Enrique Carrasco al minut 12 després d'una bona triangulació. Tot i el bon futbol i les ocasions generades durant la primera meitat, el resultat no es va moure fins al segon acte. Xavier Laborde amb una bona ramatada de cap va col·locar el 0-2. El control del partit es va anar perdent de mica en mica a mesura que el duel s'escalfava i al minut 83 els locals van marcar l'1-2 després d'un córner. En un exercici de supervivència, el filial del Centre d'Esports va ser capaç d'aguantar el resultat i endur-se tres punts importants per continuar dins la lluita per l'ascens.

Ara mateix són cinquens, un punt per sota del Llefià i un per sobre de la Guineueta. Per darrere, l'Horta és sisè, a quatre punts del Sabadell 'B' a falta de sis per disputar-se, i San Mauro i Sant Cugat ja han quedat fora per la lluita matemàticament.

"Sabíem que tindríem fases de domini, però ells també. Són un equip que tenen bon tracte de pilota. He vist a l'equip molt conscienciat i molt solidari"

"Els partits tenen moments de futbol, però també emocionals. La setmana passada emocionalment vam sortir del partit i aquesta setmana ho hem gestionat bé"