No Preguntis
L'onze titular pel qual va apostar Nomen a Tàrrega | CES L'onze titular pel qual va apostar Nomen a Tàrrega | CES
13.02.2023 13:39

El Sabadell 'B' supera el Tàrrega i encadena nou partits invicte

Afortunadament per als interessos del Centre d'Esports, el patró de resultats calcats de les últimes setmanes entre el primer equip i el filial s'ha trencat aquest cap de setmana. Dissabte, va perdre el Sabadell de Miki Lladó, però diumenge es va imposar (0-2) el Sabadell 'B' de Marc Nomen a Tàrrega.

El filial arlequinat arribava al Municipal Joan Capdevila sense conèixer la derrota des del 26 de novembre, quan va caure contra el Martinenc per 1-3. Els de Marc Nomen necessitaven la victòria per mantenir-se en les posicions altes de la taula mentre que el Tàrrega necessitava els tres punts per la seva lluita a la part baixa de la taula.

A la primera part, els lleidatans van mantenir-se forts en defensa i no van donar opcions a la davantera arlequinada per obrir el marcador, però al començament de la segona part, un refús del porter blaugrana al punt de penal el va aprofitar el migcampista Martí Riera per avançar al filial del Sabadell en el marcador. El mateix Martí Riera va posar una passada des del seu camp per Xavi Laborde que va forcejar amb el defensa del Tàrrega per guanyar-li la posició i quedar-se sol per batre al porter i posar el 0-2 final.

Amb aquesta victòria, el Sabadell 'B' es manté en sisena posició de la taula del grup 2 de Primera Catalana amb 28 punts. A falta de tretze jornades pel final de la lliga, el filial arlequinat encara no ha perdut fora de casa i solament té tres derrotes en tota la competició. Pròxim compromís, d'aquí a un parell de setmanes a Olímpia davant l'Horta.

"Hem intentat augmentar els registres competitius de l'equip, sobretot pel que ens pugui generar el rival. També estem sent més agressius en el contraatac i de moment està donant els seus resultats"