La Caverna Galàctica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Adri Díaz ha disputat minuts en tots els partits d'aquesta temporada | Sandra Dihor Adri Díaz ha disputat minuts en tots els partits d'aquesta temporada | Sandra Dihor
19.10.2017 17:06

El Sabadell busca la segona victòria consecutiva a la Nova Creu Alta

El Centre d'Esports Sabadell espera encadenar la segona victòria consecutiva a casa, aquest diumenge contra l'Ontinyent (17h). Els de Toni Seligrat, que ara fa quinze dies ja van superar 1 a 0 al Balears a la Nova Creu Alta, encadenarien per primera vegada aquesta lliga dues victòries consecutives jugant de locals. Per aquest partit, el tècnic de Torrent podrà comptar amb Migue Garcia, i Felipe Sanchón. Tots dos jugadors arrossegaven molèsties musculars, però tot fa indicar que aquest diumenge, pel partit contra els valencians, ja estaran en òptimes condicions. Qui segur que comptarà per l'entrenador és el migcampista Adri Díaz, un dels jugadors més utilitzats per Toni Seligrat aquesta temporada. El terrassenc ha participat en els nou partits disputats fins ara, i suma més de 560 minuts en aquest primer tram de lliga. De cara al partit d'aquest cap de setmana, Díaz avisa del "bon inici" del rival que, "tot i ascendir aquest any de Tercera, segur que posarà les coses complicades", ha apuntat.

El de Terrassa lamenta la mala sort que estan tenint en aquests primers partits de lliga, ja que tot i avançar-se en el marcador, els rivals acaben empatant els partits. "És cert que ens està passant sovint. És una pena perquè l'equip està treballant bé", i afegeix que "de totes maneres, el més important ara és sumar els tres punts de diumenge", ha manifestat. L'objectiu també és fer bo el punt aconseguit a Sagunt ara fa sis dies. "Sempre és bo sumar fora de casa. Ara, més important és aconseguir els tres punts de la Nova Creu Alta", ha advertit el migcampista. El partit entre Sabadell i Ontinyent començarà a les 17h, com sempre es podrà seguir a Ràdio Sabadell des de mitja hora abans.

L'himne del Sabadell en viu

Per aquest partit el club ha anunciat que la Banda del Conservatori de Sabadell interpretarà l'himne en directe. La Banda celebra enguany el seu 125è aniversari, i en el marc d'aquesta especial data, els alumnes de l'escola de música interpretaran l'himne que Adolf Cabané va compondre per al CE Sabadell.