En directe: De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
Ibiza i Romero, en una acció del partit | Peña Deportiva Ibiza i Romero, en una acció del partit | Peña Deportiva
07.01.2021 22:21

El Sabadell diu adéu a la Copa fallant els quatre penals a la tanda contra la Peña Deportiva (0-0, 2-0)

S’escapa entre els dits l’oportunitat de jugar a la Nova Creu Alta contra un equip de Primera Divisió. El Centre d’Esports Sabadell ha quedat eliminat a la segona ronda de la Copa del Rei perdent la tanda de penals contra la Peña Deportiva. Ben al contrari a allò que va succeir a Algesires i a Màlaga a l’estiu, l’equip d’Antonio Hidalgo ha fallat els quatre llançaments des dels onze metres que ha xutat després de 120 minuts sense pena ni glòria.

Amb el positiu d’un juvenil arlequinat a la prèvia que ha obligat a fer una convocatòria de 18 homes i sense jugadors de l’equip de Miki Lladó, Hidalgo ha fet menys rotacions de les segurament desitjades. Sense ser tan exagerat com a Can Misses, el Sabadell ha tingut el domini de la pilota en els primers 45 minuts però no ho ha pogut traduir en ocasions de massa perill. El més destacat ha estat una internada d’Heber Pena, un dels més actius, que ha preferit passar la pilota enrere quan tenia opció clara de xut i una rematada de cap d’Édgar.

De mica en mica, la Peña Deportiva s’ha anat trobant més còmode sota la pluja que queia a Santa Eulària. Els millors minuts de l’equip de Raúl Casañ han culminat abans de l’equador del segon temps amb una doble ocasió. Fuoli, recanvi avui de Mackay, ha desviat el xut de Colau i Antonio López no ha encertat amb tot a favor. Sense més perill i amb les cames foses, el partit ha desembocat a la tanda de penals, on el Sabadell no ha estat gens encertat. Fran n’ha aturat tres, alguns amb un punt de fortuna, mentre que la Peña n’ha tingut prou amb un parell d’encerts.

La Copa del Rei ja és aigua passada. Ara l’equip se centra plenament en l’últim partit de la primera volta que es disputarà dilluns (21:30h) a la Nova Creu Alta contra el Lugo. Els gallecs, per cert, eliminats a Girona en el darrer minut de la pròrroga. Després, ja sense Copa, vindran 13 dies lliures abans de reprendre la lliga contra l’Almería. I ara, allò que realment importa: l'objectiu de la permanència.

SCR Peña Deportiva: Fran; Andrada (Crespo, 93’), Pau Pomar, Gonzalo Pereira, Fondarella (Cruz, 93’); Miguelete, De Val, Toni Jou (Andreu, 72’), Colau (Cristeto, 97’); Juancho (Gilbert, 72’) i Antonio López
CE Sabadell: Fuoli; Óscar Rubio, Pedro Capó (Jaime Sánchez, 46’), Juan Ibiza (Boniquet, 113’), Josu; Romero (Víctor Garcia, 106’), Ángel; Heber Pena (Astals, 65’), Aarón Rey, Juan Hernández (Néstor Querol, 91’); Édgar (Guruzeta, 97’)
Gols: -
Àrbitre: Aitor Gorostegui Fernández-Ortega (col·legi basc). Ha amonestat els locals Gonzalo Pereira i De Val, i els visitants Ángel i Guruzeta
Incidències: Partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei disputat al Municipal de Santa Eulària des Riu