De 02:00 a 03:00
L’Espia de Mahler (R)
De 03:00 a 05:00
03.08.2022 21:33

El Sabadell empata l'amistós d'estrena contra el Prat deixant una primera part esperançadora (0-0)

El Centre d'Esports 2022/23 ja s'ha estrenat aquesta pretemporada amb l'amistós contra el Prat de Segona Federació, i més enllà de l'empat sense gols (0-0), el test a Sant Oleguer contra els potablava ha servit per començar a veure les primeres pinzellades del projecte liderat per Gabri Garcia. D'entrada, amb l'aposta del de Sallent per un sistema de tres centrals molt versàtil, i per molts moments, un dels defenses (Hugo García gairebé tot el partit) s'incrustava al mig per deixar clares les intencions.

La primera mitja hora, especialment, ha deixat un bon regust en els molts presents al Josep Molins (un miler d'espectadors aproximadament). Molt domini, triangulacions, arribades... i un Moha Keita que amb les seves individualitats a la mitjapunta ha provocat els primers 'oh' del públic. L'atacant, de fet, ha tingut una de les ocasions més clares abans del descans, però ni ell ni abans Adán Gurdiel han pogut batre l'exarlequinat Craviotto. Tampoc, en una altra acció molt clara arlequinada, ha pogut celebrar el primer gol amb el Sabadell Juan Delgado, qui uns minuts abans ha impactat la pilota al travesser amb un llançament a la mitja volta.

La intensitat del primer temps ha perdut força en el segon. Tret del jugador del filial Hugo Garcia, Gabri ha canviat la resta de l'equip i les opcions de perill han decaigut. Amb el pas dels minuts, a més, també s'anava fent palès com de malmesa està la gespa de Sant Oleguer, sense que, això sí, s'hagi hagut de lamentar cap incident. Un xut de falta de Marc Navarro (l'ex de l'Espanyol, a prova amb l'equip, ha tingut un bon paper com a central dret) i un parell d'accions d'Astals han estat les jugades més destacades en el Sabadell. Molt de treball i rodatge per endavant, però els primers brots verds han aflorat en la remodelada plantilla arlequinada.

CE Sabadell:
Víctor Vidal, Hugo, Guillem Molina, Raúl Ferrer; Gurdiel, Joanet, Altimira, Montero, Vergés; Moha; Juan Delgado. També han jugat Sergi Puig, Vargas, Marc Navarro, Iker Hernández, Junami Carrión, Corbalán, Gualda, Piñol, Astals, Christian Dieste, Piti Belmonte, Ian Martínez, Vladys i Èric
AE Prat: Craviotto, Héctor, Adri Díaz, Salvans, Rivas, Elhadji, Sidibe, Uri, Martí, Coro, Marimón. També han format part de l'equip Mujika, Pablo, Benítez, Valentín, Rosales, Martos, Ufano, Padilla, Fernández, Molina, Jordán, Cissé, Aleix, Joel i Roman
Gols: -
Àrbitre: Gerard Brull Acerete, del col·legi gironí
Incidències: Primer partit amistós de pretemporada del Sabadell disputat a l'Estadi Josep Molins, amb la presència d'un miler d'espectadors