De 10:00 a 11:00
Parlem d'Òpera (R)
De 11:00 a 12:00
L'Espia de Mahler (R)
Acció del partit d'avui a La Fuensanta | UB Conquense Acció del partit d'avui a La Fuensanta | UB Conquense
01.09.2018 21:20

El Sabadell empitjora les sensacions a Conca i segueix sense guanyar en aquest inici de lliga (2-0)

El Centre d'Esports Sabadell ha signat a La Fuensanta de Conca una de les pitjors tardes que se li recorden sota les ordres de Toni Seligrat. Probablement, la pitjor des de fa aproximadament 10 mesos a Cornellà. Com ja va passar fa sis dies en l'estrena a la Nova Creu Alta, els arlequinats han rebut un gol matiner que ha pesat com una llosa. Però avui no hi ha hagut reacció. El Conquense ha dominat durant moltes fases del partit i podria haver signat un marcador més ampli en el tram final. Les bones sensacions de la segona part contra el Peralada-Girona 'B' s'han esvaït i l'equip arrenca amb un 1 de 6 en el que semblava un inici de temporada propici per instal·lar-se a la zona alta.

Contra els xampanyers va ser als set minuts; avui ha estat als vuit. El Sabadell ha tornat a pagar molt cara una errada en defensa, en aquest cas de Valentín Merchán. Agi ha corregut amb la pilota i ha creuat un xut que ha quedat fora totalment de l'abast de Roberto. El gol ha deixat grogui el conjunt de Toni Seligrat i, per acabar-ho de rematar, Migue s'ha hagut de retirar lesionat a la mitja hora de joc. A falta de més proves mèdiques, les exploracions semblen apuntar cap a una distensió de genoll. La pel·lícula podria haver canviat quatre minuts després. En un servei de cantonada, Néstor Querol ha estirat la punta de la bota al segon pal i la seva rematada ha picat el travesser. Vist i no vist. El Conquense ja no ha patit més fins al descans i Jairo, amb un xut de rosca, ha estat a punt de fer el segon.

El pas pels vestidors de la Nova Creu Alta va anar molt bé als homes de Seligrat el cap de setmana passat, però avui no ha funcionat. Tret d'un parell d'avisos al principi del segon temps, el més clar un cop de cap d'Arturo que ha desviat Marqueta amb problemes, el Sabadell ha estat un equip sense idees, tot i proposar alternatives com la de Carlos Cobo. Édgar Hernández, a més, ha disputat els seus primers minuts en lliga però no ha tingut incidència.

El partit ha acabat de morir massa aviat, a mitja hora del final. Agi ha agafat la pilota a camp propi i ha anat avançant metres. Quan semblava que el contraatac moria sense perill per la porteria arlequinada, passada filtrada i retall del jugador d'origen gambià de Calella per batre Roberto. L'extrem del Conquense ha estat un autèntic malson. De fet, poc després ha estat a punt de fer el tercer en un cacau des del vèrtex de l'àrea que ha fet tremolar el travesser de la porteria arlequinada. I a partir d'aquí, poc més. Una mala tarda que esperem que quedi en això. L'any passat es va trigar sis partits a rebre quatre gols i aquest cop s'ha fet en dos.

Es repeteix el marcador de fa 18 temporades a la Fuensanta. Aquella campanya va acabar amb playoff d'ascens; aquesta encara ens deixa un Sabadell amb molt marge de millora. La notícia més positiva és que queden 36 jornades i la primera d'elles arribarà diumenge de Festa Major (18 h) contra el Barcelona 'B'.

UB Conquense: Marqueta; Arroyo, Parera, Jon Vega, De Pedro; David Rodríguez, Fran Simón; Agi (Adibe, 77'), Lozano (Iván Rubio, 57'), Jorge (Diego Peláez, 82'); Jairo.
CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Migue (Pedro Capó, 30'), Aleix Coch, Valentín; Gato, Ángel, Adri Cuevas (Edgar, 55'), Néstor Querol (Carlos Cobo, 69'); Felipe Sanchón i Arturo.
Gols: 1-0 (8') Agi. 2-0 (61') Agi.
Àrbitre: Julio Mena Gimeno (col·legi valencià). Ha amonestat el local David Rodríguez i el visitant Pedro Capó.
Incidències: Partit corresponent a la segona jornada del Grup III de Segona B disputat a La Fuensanta amb presència de seguidors arlequinats.