De 15:00 a 16:00
Parlem d'Òpera (R)
De 16:00 a 19:00
Connectats
Moha, celebrant el seu primer gol com a arlequinat | Críspulo Díaz Moha, celebrant el seu primer gol com a arlequinat | Críspulo Díaz
15.10.2021 22:57

El Sabadell es treu un pes de sobre amb la primera victòria del curs contra el Sanluqueño (1-0)

A la vuitena, per fi. El Centre d’Esports Sabadell ja té al sarró la primera victòria de la temporada. S’ha hagut d’esperar fins a mitjans d’octubre i ha hagut de ser contra un Atlético Sanluqueño que no havia perdut i que tampoc havia rebut cap gol lluny d’El Palmar. I ha tocat aguantar 82 minuts, però avui no es podia deixar escapar l’oportunitat. Moha Ezzarfani, qui duïa tot just un minut damunt del terreny de joc, ha estat l’encarregat de trencar el mur atletista i desfermar l’alegria entre els gairebé 3.000 arlequinats presents a la Nova Creu Alta. Avui sí, la comunió afició-equip ha estat total.

I és que els homes d’Antonio Hidalgo han donat motius més que suficients per remar en una mateixa direcció. El monòleg ha estat total. Amb el mateix onze, les ocasions han trigat més a arribar que no pas a Tarragona, però un cop ha vingut la primera, després han caigut la resta. L’únic temor era que no es repetís el desenllaç del Nou Estadi. Passat l’equador del primer temps, Aleix Coch i Kaxe han enviat els primers avisos amb dues rematades de cap desviades. La doble ocasió més clara l’ha protagonitzat Néstor Querol en el tram final. El primer xut l’ha desviat Falcón; el segon ha passat a centímetres del pal.

Si aquesta arribada ja semblava clara, el que ha passat a la represa ha estat increïble. Una triple oportunitat més que clamorosa després d’una centrada d’un Aarón Rey deliciós: Néstor Querol, rematant al pal; Hassane traient-la sota pals a xut en el rebot d’Alfred Planas; i Kaxe reclamant penal tot seguit per unes mans inexistents. No hi havia manera i allò començava a semblar una tragicomèdia. Més endavant, Falcón tornava a treure una bona mà a xut de Néstor Querol. La Nova Creu Alta es començava a desesperar amb el criteri de Tárraga Lajara i Hidalgo era amonestat, però l’equip no acabaria caient en els nervis d’altres dies. A vuit minuts per al final, Moha Ezzarfani ha culminat amb el peu esquerre una jugada per la dreta. Pal i barraca.

Era el primer gol de jugada de la temporada i el primer també d’un atacant. Tot i estar desdibuixat amb multitud d’homes ofensius, el Sabadell ha gestionat els últims minuts a la perfecció i no ha hagut de patir per cap ocasió de perill d’un Sanluqueño bastant inofensiu. El conjunt arlequinat s’enfila tot just als set punts i encara segueix momentàniament en descens, però aquesta llosa que es carregava de no haver guanyat encara ja és història. Molt camí per recórrer, començant pel partit que es jugarà d’aquí a nou dies (dg, 12h) a l’Estadi Balear contra tot un Atlètic Balears.

CE Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio (Muguruza, 63’), Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Boniquet (Altimira, 74’), Aguza (Ezzarfani, 81’); Alfred Planas (Jacobo, 63’), Aarón Rey, Néstor Querol; Kaxe (Gabarre, 74’)
Atlético Sanluqueño: Falcón; Edu Oriol, Pelón, Javi Duro, Ramón Riego; Hassane, Azkue (Cervero, 79’), Caballé (Theo García, 79’); Armental (Toni García, 71’), Miguelete (Javi Navarro, 61’) i Lucas Gaúcho (Canillas, 61’)
Gols: 1-0 (82’) Ezzarfani
Àrbitre: Jorge Tárraga Lajara (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Óscar Rubio, Jacobo i el tècnic Antonio Hidalgo, i els visitants Armental, Pelón i Toni García
Incidències: Partit corresponent a la vuitena jornada del grup 2 de la Primera RFEF disputat a la Nova Creu Alta amb la presència de 2.815 espectadors