De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
Adri Cuevas, buscant l'empat en una rematada acrobàtica | Críspulo Díaz Adri Cuevas, buscant l'empat en una rematada acrobàtica | Críspulo Díaz
26.08.2018 21:59

El Sabadell esmena els dos cops del Peralada-Girona ‘B’ a la primera part i suma un punt de reacció (2-2)

La 2018-19 comença com va acabar l'anterior… amb empat. Però empats com aquest deixen un regust més dolç que no pas agre. El Centre d’Esports Sabadell s’ha hagut de sobreposar a un fet gairebé insòlit, encaixar dos gols a la primera part a la Nova Creu Alta, per salvar un punt contra el Peralada-Girona ‘B’. La reacció dels homes de Toni Seligrat després del pas per vestidors ha servit per igualar el marcador i, fins i tot, tenir una darrera ocasió molt clara per endur-se la victòria.

El Sabadell ha entrat tou al partit i ho ha pagat amb la primera gerra d’aigua freda als set minuts. Un servei de banda del Peralada que ha acabat amb la pilota a l’interior de l’àrea, l’ha aprofitat Pau Miguélez per ser més murri que la resta i batre Roberto. Poc a poc, els homes de Toni Seligrat li han anat agafant el pols al partit però, sense tenir cap ocasió clara, s’han endut un segon cop que semblava definitiu. El mateix Roberto no ha esvaït els dubtes del final de la temporada passada després d’un cop de cap de Kevin Soni que no ha pogut aturar. Valery ha estat atent per posar la punta de la bota i eixamplar diferències.

Era el primer cop des del descens que el Sabadell rebia dos gols a la primera part a l’estadi. I la solució, sense els sancionats Arturo i Édgar, ha estat ubicar Néstor Querol i Pedro Capó en punta d’atac i desplaçar Felipe Sanchón i Gato a la banda. Els arlequinats han millorat ostensiblement i han llançat el seu primer avís a les acaballes del primer temps amb una rematada de cap de Capó que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Marc Vito.

El pas pels vestidors del Sabadell reclamava d’una reacció immediata per entrar en el partit. I ha arribat quan només havien passat 40 segons del segon temps. Vito ha tret un altre cop de cap perillós del maonès amb els peus però allà estava Néstor Querol per marcar el seu primer gol amb la samarreta del Sabadell. El gol ha esperonat els de Seligrat, que han seguit buscant l’empat. Adri Cuevas ho ha intentat amb una rematada acrobàtica i, pràcticament a la mitja hora de joc del segon temps, Aleix Coch s’ha elevat més que ningú en un servei de cantonada per rematar de cap i igualar el marcador.

Les coses s’han posat encara més de cara quan, a deu minuts per al final, Jordan ha agafat de la samarreta a Néstor Querol i ha vist la segona groga. Encara quedava temps per a una ocasió més. I aquesta ha arribat amb el temps complert. Querol ha tirat el contraatac i ha posat una centrada al segon pal per a la cursa de Migue. El capità arlequinat ha trigat massa a carregar la cama i un defensa del Peralada ha evitat el que hagués estat la victòria del Sabadell.

La ‘X’ de la temporada passada segueix acompanyant el Sabadell en aquest inici de la 2018-19, que deixava sensacions dolentes al descans i bastant més bones amb el xiulet final. El primer desplaçament de la temporada serà el pròxim dissabte (17:30 h) a La Fuensanta de Conca.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Valentín (Cobo, 72’); Pedro Capó (Pol Ballesteros, 81’), Ángel, Adri Cuevas, Néstor Querol; Gato i Felipe Sanchón (Acedo, 90’).
CF Peralada-Girona ‘B’: Marc Vito; Valery, Jordan, Éric Montes, Sergi Álamo (Kilian, 79’); Rober Sierra, Giorgi; Andzouana (Álex Pachón, 85’), Pau Miguélez, Jofre; Kevin Soni (Moha, 57’).
Gols: 0-1 (7’) Pau Miguélez. 0-2 (26’) Valery. 1-2 (46’) Néstor Querol. 2-2 (74’) Aleix Coch.
Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal. Ha amonestat el local Néstor Querol i els visitants Giorgi i Moha. Ha expulsat per doble amonestació el visitant Jordan (80’).
Incidències: 1.821 espectadors a la Nova Creu Alta. La subcampiona del món sub-20 Candela Andújar ha fet la sacada d’honor.