En directe: De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
Els jugadors del CES abans del partit contra l'Europa| Fut Base CES Els jugadors del CES abans del partit contra l'Europa| Fut Base CES
13.12.2021 17:00

El Sabadell juvenil es retroba amb el triomf i es manté en la lluita per la Copa

Sis jornades després de l'última victòria a Divisió d'Honor, el Sabadell juvenil s'ha retrobat amb els tres punts en guanyar al Nou Sardenya davant l'Europa (1-3). L'equip de Marc Nomen va fonamentar aquesta victòria en una magnífica primera part, marxant als vestidors amb dos gols d'avantatge, obra d'Hugo García i Erik Beattie. Quan faltaven 10 minuts, Adri Gonzàlez sentenciava el partit amb la tercera diana. L'Europa només va ser capaç de retallar distàncies amb el temps pràcticament acabat.

Aquests tres punts tornen a acostar al Sabadell a les posicions de privilegi en aquest Grup 3 de la Divisió d'Honor. A falta de dues jornades per acabar la primera volta, l'objectiu ara és intentar assolir la quarta posició de la classificació al final de la primera volta, que donaria accés directe a la Copa del Rei. Els de Nomen ocupen la setena posició i es troben a només 2 punts d'aquesta plaça. Abans de l'aturada nadalenca, tocarà rebre el Nàstic de Tarragona al Muncipal d'Olímpia (dissabte, 17h).

"Sabem que és una categoria molt difícil. El joc ha estat molt bo en totes les jornades i cada cop va a millor. Però els gols costen de fer, tots els rivals són molt bons. Al final ahir va arribar la victòria i hem de seguir sumant"

"Tenim l'objectiu d'intentar quedar entre els quatre primers i poder jugar Copa del Rei. És difícil, ja que hi ha molts equips, però no és impossible. Hem de guanyar els partits que ens queden i intentar estar allà"