En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
A la primera volta, en l'estrena aquesta temporada, el Sabadell va guanyar 2-1 | FutBaseCES A la primera volta, en l'estrena aquesta temporada, el Sabadell va guanyar 2-1 | FutBaseCES
20.01.2022 16:45

El Sabadell juvenil incia la segona volta amb el duel comarcal a Cerdanyola

El Juvenil 'A' del Centre d'Esports comença aquest cap de setmana (diumenge, 16h) la segona volta en el grup 3 de Divisió d'Honor. I ho fa amb un derbi vallesà, més concretament, visitant Les Fontetes per enfrontar-se al Cerdanyola. Els arlequinats van tancar la primera volta amb una sensació amarga, ja que la contundent derrota a Sant Joan Despí contra el Barça (4-0) va impedir una més que possible classificació per accedir a la Copa del Rei juvenil. Precisament, la disputa de la competició del KO és la que està trencant amb la continuïtat de la lliga, que durant el mes de gener s'està celebrant cada dues setmanes. De totes maneres i en línies generals, els de Marc Nomen han completat una gran primera part de temporada i actualment ocupen la setena posició de la classificació, però a només tres punts del tercer classificat.

Davant hi haurà un Cerdanyola que arriba a aquest duel en el moment més delicat de la temporada. Els vallesans són penúltims en la classificació amb només 11 punts. Però el pitjor de tot és la seva dinàmica, i és que fa vuit partits consecutius que no puntuen i no saben què és guanyar des de mitjans d'octubre (un punt dels últims 30). Això sí, el duel de la primera volta i que va servir per iniciar la lliga va estar renyit, tot i que el Sabadell se'l va endur per 2-1.

"El camp del Cerdanyola és molt difícil. Tenen una estructura defensiva molt potent i atacarem molt l'u contra u. Haurem de saber realitzar molt bé altres registres del joc"

"Estem acostumats en competir amb tots els registres, però ens sentim més còmodes amb la possessió de la pilota. Si la tenim, els haurem de tancar fins que marquem"

"Hem fet una primera volta molt bona. Tots els jugadors s'havien de conèixer i hem superat a molts rivals en el joc. Els jugadors són llestos i saben com comportar-se, de manera que les sensacions són molt bones"

"Hem de treballar bé, guanyar el Cerdanyola i no lamentar-nos del que hauria pogut passar contra el Barcelona"