Ona d'Escacs (R)
El Juvenil 'A' no acaba d'allunyar-se del descens | FutBaseCES El Juvenil 'A' no acaba d'allunyar-se del descens | FutBaseCES
21.03.2023 16:27

El Sabadell juvenil manté la distància de seguretat amb el descens... sense allunyar-lo

Una victòria en els últims vuit partits no ha impedit que el Juvenil 'A' del Sabadell es mantingui amb una distància relativament còmoda respecte al descens, però ni molt menys és definitiva. De fet, s'ha retallat a set punts després de la derrota (2-1) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l'Espanyol. Els nois d'Edu San José es van avançar al minut 38 amb un gol de Manuel Ábalos, però no van poder aguantar l'envestida 'perica' i finalment l'equip blanc-i-blau va aconseguir remuntar el partit. La Divisió d'Honor es torna a aturar aquest cap de setmana i el pròxim compromís del Sabadell serà davant del Cornellà.

Una divisió per sota, al Grup 7 de la Lliga Nacional, els dos equips de Sabadell van emportar-se els tres punts. El Juvenil 'B' va superar el Cornellà 'B' a Olímpia (2-1). El partit va començar malament pels nois de Conrad Garcia amb una errada defensiva que va acabar amb gol dels visitants al minut 6, però dos gols de dos Izan, el primer d'Izan Hernández al primer quart d'hora de partit i l'altre d'Izan Montenegro a falta de sis minuts del 90, van donar el triomf al conjunt arlequinat.

Per la seva part, el Mercantil va superar el dur repte de guanyar al camp del Figueres (0-2) amb bones sensacions de cara al tram final de la lliga. Els de Marc Xalabarder no van trobar la porteria fins al minut 10 de la segona part quan Marcos Ibáñez va ficar el cap per posar el 0-1 al marcador. Amb el partit més controlat, els blaugranes van rematar la feina als últims minuts del partit amb un gol de Ferran Martí que va sortir des de la banqueta. Amb aquesta victòria, el Mercantil es troba quart a la taula a dos punts del Gavà, el Juvenil 'A' que es troba en l'última posició que dona l'ascens directe a la Divisió d'Honor quan falten vuit jornades per acabar la competició.

"Estem molt tranquils perquè estem fent les coses bé, crec que tots els partits els estem competint al màxim i els resultats no estan acompanyant contra el joc que tenim"

Manuel Ábalos, jugador del Juvenil 'A' del Sabadell

"Vam arribar moltes vegades a l'àrea rival internat les centrades com els xuts, no vam acabar d'estar del tot fins, al final amb una bona situació gairebé en acabar, el partit va estar més obert... I aquí vam tenir la fortuna d'estar més encertats"