De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
El juvenil del Sabadell va poder empatar en el tram final de partit | @FutBaseCES El juvenil del Sabadell va poder empatar en el tram final de partit | @FutBaseCES
14.02.2021 17:45

El Sabadell juvenil suma el segon empat consecutiu davant un combatiu Jàbac

Després de l'empat entre setmana al camp del cuer de la classificació, El Olivar, el juvenil del Sabadell s'enfrontava al Jàbac Terrassa per tornar a sumar de tres i seguir consolidant-se a la part alta del subgrup 3B de Divisió d'Honor. Però l'equip de Miki Lladó no va passar de l'empat (1-1) davant un conjunt, l'egarenc, que no va posar les coses fàcils en cap moment. Aquesta igualtat es va poder veure des del primer minut de l'enfrontament: poc control per part dels dos equips i diverses ocasions que feien que ningú d'ells dominés el partit. Just abans d'acabar la primera meitat, el Jàbac va trencar l'equilibri posant-se per davant en el marcador després d'una gran jugada que l'extrem visitant va culminar davant un desencertat Pol Tristán.

L'equip arlequinat no va caure en el desànim i la reacció després del 0-1 va ser molt positiva. Els de Miki Lladó van sortir molt bé als segons 45 minuts, tenint la pilota i arribant més i millor a l'àrea del Jàbac. Tot i això, el gol de la igualada no va arribar fins al minut 82, obra d'Albert Ramis Luque. "Sempre és complicat davant el Jàbac, però hem reaccionat bastant bé i al final hem pogut empatar. Un punt merescut per seguir sumant'', comenta l'atacant, qui va aprofitar un rebot dins l'àrea per marcar l'empat definitiu.

Tant el golejador com el tècnic, Miki Lladó, han donat molta importància al punt aconseguit davant el Jàbac, sobretot per com havia acabat la primera part. ''Tu no sumes molt, però rivals directes tampoc ho fan. I això és important, ja que cada cop queden menys jornades. Nosaltres ja estem pensant en el pròxim partit, que a més tenim una setmana sencera per preparar-lo i per descansar. Serà necessari després de jugar tres cops aquesta darrera setmana'', afirma l'entrenador del juvenil del Sabadell. El conjunt arlequinat continua quart a la taula, amb 20 punts i una jornada pendent. Victòria contra el Lleida el cap de setmana passat, empat entre setmana al camp d'El Olivar, i un altre empat davant el Jàbac aquesta jornada. Propera parada, Stadium Casablanca, de nou a Olímpia.