De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
De 15:30 a 16:30
Amunt el teló (R)
L'autor del gol arlequinat, Marcel Oliva, no estava en l'onze inicial | FutBaseCES L'autor del gol arlequinat, Marcel Oliva, no estava en l'onze inicial | FutBaseCES
13.12.2020 15:40

El Sabadell juvenil torna a empatar a fora i es manté parcialment l'embussament a la taula

L'Stadium Casablanca encara no havia guanyat de local i el Juvenil 'A' del Centre d'Esports encara no ho havia fet a domicili. Disputades set jornades al subgrup 3B de la Divisió d'Honor, la cosa continuarà igual. L'empat (1-1) d'aquest cap de setmana deixa ambdós conjunts igualats a nou punts a la classificació, amb els arlequinats sortint beneficiats per l'average. Ocupant la cinquena plaça, els homes de Miki Lladó serien els últims a passar el tall cap a la segona fase de competició, però el panorama continua ben embussat amb l'excepció dels dos primers.

10. El Olivar 1 pt

El juvenil arlequinat va haver d'arremangar-se per esgarrapar un empat, el segon consecutiu lluny d'Olímpia. Tot just iniciar la segona meitat, van ser els aragonesos qui es van avançar en el marcador. Al 69', Marcel Oliva, a qui Lladó va donar entrada després del descans, va ser l'encarregat de materialitzar l'1-1 definitiu. "Vam empatar amb una pilota de Lamela, que va rebre a la banda, i la va posar des de la línia de fons. Vaig arribar des de segona línia i la vaig creuar", explica el jugador. "El Miki ens demanava això, que els que entressim a la segona meitat suméssim. Content per ajudar l'equip", remata. Al calendari de la categoria encara li resten dues jornades durant el 2020. La darrera serà, encara que costi de creure, el 27 de desembre al camp de l'Ebro, paint encara els àpats previs. Abans, aquest dissabte, últim compromís a Olímpia amb la visita del Cerdanyola, l'equip que se situa just per sobre del Sabadell.