De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
Foto de la victòria al vestuari | Cedida Foto de la victòria al vestuari | Cedida
29.03.2021 12:37

El Sabadell Nord aconsegueix la primera victòria de la temporada al camp de Les Franqueses

El Sabadell Nord ja té al sarró la primera victòria de la temporada i, a més, els de Pedro Becerril la van aconseguir fent saltar la banca (0-1) al camp de Les Franqueses, equip que romania invicte com a local i amb un jugador menys durant 40 minuts per l'expulsió de Jordi Pérez. Edgar Álvaro, davanter del conjunt de la zona nord, va obrir la llauna al minut 35'. Després, arran de la segona groga, l'equip va ajuntar línies i multiplicar esforços per aconseguir la primera victòria de la temporada. "Amb un menys durant 40 minuts s'ha vist un equip sòlid, unit i que hem donat la cara pel company del costat. Enforteix més haver aconseguit la victòria amb un jugador menys. Moralment i sobretot en referència als punts, ha estat un salt bastant positiu", reconeixia el golejador del Sabadell Nord, autor de la seva segona diana de la temporada.

La temporada a Primera Catalana s'aproxima a l'equador i, després de caure fins a l'última posició a la darrera jornada, una derrota més hauria enfonsat l'equip de Ca n'Oriac. Aquests tres punts revifen tant la moral, com l'equip a la classificació. Actualment són penúltims amb cinc punts després d'avançar el Parets. "L'equip donava la cara en tots els partits, però necessitàvem la victòria per la moral. També per la classificació, intentar lluitar per estar a mitja taula. Crec que els resultats no eren del tot justos, en els partits que hem perdut cap rival ha sigut millor que nosaltres i els gols han arribat a pilota aturada", explicava Edgar. El pròxim partit és un duel directe. El Sabadell Nord rebrà diumenge (11:30h) a Ca n'Oriac el Rubí, setè classificat i tres punts per sobre dels sabadellencs. L'objectiu serà donar continuïtat al bon resultat aconseguit aquesta darrera jornada.