De 20:00 a 21:00
Imatge d'arxiu a Ca n'Oriac d'aquesta temporada | Arxiu Imatge d'arxiu a Ca n'Oriac d'aquesta temporada | Arxiu
26.04.2021 13:07

El Sabadell Nord cedeix a Ca n'Oriac davant el líder i continua a la part baixa

El Sabadell Nord, en el seu retorn a Ca n'Oriac, no va poder davant el líder del seu subgrup de Primera Catalana, l'Escola Esportiva Guineueta (1-3). Els de Pablo Becerril, això sí, van arribar a ser superiors en alguns moments, com en el tram en què van saber reaccionar bé amb el gol visitant inicial. Ken Murayama, de fet, va posar l'1-1 només uns instants després."Hem competit bé al líder i hem sigut superiors en certs trams de partit. Ara el que toca és seguir treballant tota aquesta setmana per afrontar la pròxima jornada al màxim", afirma Oscar Jaén, jugador del Sabadell Nord.

A la segona meitat va ser quan la Guineueta va exercir de líder. Amb el pas dels minuts, els barcelonins van anar dominant el partit i guanyant terreny fins que després d'una falta lateral es van tornar a avançar en el marcador. "Veure'ns per darrere un altre cop sí que ens ha fet mal i no hem sabut reaccionar a aquest gol", reconeix Jaén. Minuts després de l'1-2, la Guineueta va sentenciar l'enfrontament marcant l'1-3 definitiu tot i que els sabadellencs van lluitar-ho fins al final.

Amb aquesta derrota, el Sabadell Nord segueix a les posicions de descens amb 11 punts a la classificació i es queda a un punt de la salvació, que ara mateix la marca el Rubí. La propera cita dels de Pablo Becerril visitaran el camp del Mataró, equip que també es troba amb 12 punts a la taula però amb dos partits menys, amb l'objectiu d'abandonar les posicions de perill d'una vegada per totes.