De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Els de Ca n'Oriac fa més d'un mes que no aconsegueixen la victòria | Roger Benet Els de Ca n'Oriac fa més d'un mes que no aconsegueixen la victòria | Roger Benet
08.11.2019 10:48

El Sabadell Nord corona el seu particular Tourmalet visitant el líder invicte, el Girona 'B'

El Sabadell Nord té aquest diumenge (12h) l'oportunitat de retrobar-se amb la victòria un mes després. L'últim partit de lliga que van guanyar els arlequinats va ser el 29 de setembre al camp de l'Escala per 1-2 i aquesta setmana buscaran trencar la ratxa de quatre partits sense guanyar. Acabar amb aquesta dinàmica no serà fàcil, ja que els sabadellencs visiten el camp del Girona 'B', líder invicte de la categoria amb set victòries i un empat en vuit jornades: "Sabem que és un gran equip i que tenen tots els números per pujar aquest any, però nosaltres anirem a competir i a intentar endur-nos els tres punts", afirma Carlos Silva, jugador del Sabadell Nord.

Els de Ca n'Oriac són onzens amb 11 punts, posició a la qual han baixat a causa del difícil calendari que han hagut d'afrontar: un cop jugat el partit d'aquest cap de setmana, en les últimes cinc jornades, el Sabadell Nord s'haurà vist les cares amb els quatre primers. Aquest particular Tourmalet de l'equip es corona aquest cap de setmana amb la visita a Riudarenes.Els gironins se situen en la primera posició amb el doble de punts que els arlequinats, 22. A més, Girona 'B' és l'equip menys golejat de la categoria amb únicament dos gols en contra i, a més, el segon equip més golejador, després del Mollet, amb 19 gols a favor: "Hem de tenir les línies molt juntes, sobretot al bloc del mig del camp per poder robar i fer transicions defensa-atac molt ràpides", diu el tècnic del Sabadell Nord, Quico Díaz.

El Girona 'B' afronta aquest partit després d'una setmana de descans, ja que no va poder disputar el seu duel contra la Unió Esportiva Rubí. L'enfrontament es va suspendre per la mort de Toni López González, vicepresident del Rubí.