De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
De 08:00 a 09:00
No Preguntis
Adri Peña va ser expulsat en el minut 63. | Roger Benet Adri Peña va ser expulsat en el minut 63. | Roger Benet
11.03.2019 13:54

El Sabadell Nord deixa escapar dos punts en l'últim instant davant el Llagostera 'B'

El Sabadell Nord va sumar un nou empat com a visitant, el cinquè en 11 partits, contra el Llagostera 'B' (2-2) a la Primera Catalana. El conjunt de Ca n'Oriac va obtenir un valuós punt, però amb un sabor agredolç després que els empordanesos empatessin en l'últim sospir. En el primer temps, els locals van aprofitar un servei de banda per avançar-se en el minut 23, però David López va anotar l'empat en el 32. La segona part va ser més agitada. El visitant Adri Peña va veure la segona targeta groga quan faltaven gairebé 30 minuts per finalitzar l'enfrontament, que va deixar amb inferioritat als arlequinats. No obstant això, Dani Muela va marcar de penal poc després, aconseguint el seu setè gol de la temporada. A vuit minuts del final, el Llagostera també es va quedar amb 10 després de l'expulsió de Marc Crespo. Tot feia indicar que els de Quico Díaz sumarien el seu tercer triomf lluny de casa, però en el minut 89 Mustapha Kanteh va posar la igualada final en el marcador després d'un altre servei lateral.

El tècnic sabadellenc era conscient que el Llagostera estava a prop de la zona perillosa i que seria una visita complicada: "Ells necessitaven la victòria i van lluitar al final per l'empat. Nosaltres hem fet un bon treball, però hem perdut dos punts". Una altra nota negativa, per cert, va ser la lesió del defensa Albert Quereda. El Sabadell Nord segueix sisè i no va aprofitar que el Banyoles i el Lloret, rivals directes per la tercera posició, no van guanyar els seus respectius duels. Tot i això, Quico Díaz té clara la seva prioritat: "Ens hem de distanciar del cinquè i sisè per la cua pel que pugui passar cap a finals de temporada. Després ja intentarem lluitar per la tercera posició". De fet, aquesta setmana els arlequinats rebran el Lloret (quart) amb l'objectiu d'escalar posicions en la taula classificatòria.