De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Hotel Suís (R)
Albert Luque va transformar el penal per al Sabadell Nord | Raúl Medina Albert Luque va transformar el penal per al Sabadell Nord | Raúl Medina
05.04.2023 12:00

El Sabadell Nord deixa la salvació gairebé certificada amb la golejada (5-0) contra el Berga

Si no passa res estrany, la temporada que ve continuaran a Segona Catalana els tres equips sabadellencs que actualment hi militen. Amb l’empat del Taradell, el Sabadell Nord va aprofitar per ficar més distància respecte a l’última posició que dona el descens de categoria guanyant amb contundència a casa el Berga (5-0).

Amb problemes a l’inici del partit per parar els atacs visitants, no va ser fins al minut 33 quan Jon Comellas es va trobar sol al punt de penal i va a fer l’1-0. Abans del descans els arlequinats van aconseguir el 2-0 després d’una passada a l’espai que va aprofitar Uriel de Jesús per superar al porter.

Amb el partit més encarrilat, el Berga va sortir amb tots a l’atac per retallar distància en el marcador i va ser a través d’un contraatac que Iván García va liquidar el partit amb el 3-0. Ja als minuts finals, una pilota que es ficava a dins la va treure un jugador visitant amb la mà i l'àrbitre va xiular penal a favor dels homes de David Campuzano i l'expulsió del jugador rival. Albert Luque es va encarregar de transformar-lo i posar el 4-0 que va durar pocs segons, ja que Sebastián Kevin Gutiérrez va ficar el 5-0. Quan falten quatre jornades per finalitzar la fase, la distància amb el Taradell ha augmentat a nou punts i el vestuari es troba amb molta tranquil·litat de cara aquest tram final.

“Les sensacions són molt bones, hem estat molt junts avui, teníem clar que el Berga és un molt bon equip. És veritat que no es juguen res, però no ho han posat gens fàcil”

David Campuzano, entrenador del Sabadell Nord

"Ens han arribat molt al principi, ja sabíem que era un molt bon equip i que són els primers del grup. Ha estat el reclam que necessitàvem"

Iván García, jugador del Sabadell Nord

Recordem que, per la seva part, Can Rull Rómulo Tronchoni i Tibidabo ja tenen la permanència a la butxaca. Els de la zona oest van perdre en els últims minuts a casa contra el San Lorenzo (2-3) en una derrota irrellevant per als homes de José García 'Numosky', mentre que el Tibidabo va descansar. Amb el descans de Setmana Santa, no serà fins al 15 i 16 d’abril quan torni la Segona Catalana.