En directe: De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
L’Espia de Mahler (R)
De 03:00 a 05:00
Al descans, el Sabadell Nord ja perdia per 3-0 | Sergi Park Al descans, el Sabadell Nord ja perdia per 3-0 | Sergi Park
06.06.2021 16:32

El Sabadell Nord es queda sense permanència... sobre els terrenys de joc

L'objectiu no s'ha aconseguit a la gespa i caldrà esperar els despatxos. S'espera que la Federació Catalana dictamini que enguany no hi haurà descensos a Primera Catalana, però classificatòriament parlant, el Sabadell Nord no ha pogut assolir la salvació. En el duel directe que l'enfrontava al Rubí a Can Rosés, els de Ca n'Oriac han sortit derrotats (4-2), i combinat amb el triomf del Mollet, les matemàtiques impossibilitaran els arlequinats sortir dels tres últims llocs a l'última jornada de lliga.

A Can Rosés, no seria del tot fals dir que el Sabadell Nord ha jugat des de l'inici amb un home menys. Els aficionats encara no havien agafat lloc quan l'àrbitre ha assenyalat penal i expulsió a Andrés Montero. La jugada, de fet, ha acabat amb gol, però la col·legiada s'ha precipitat a l'hora d'indicar pena màxima. Per acabar-ho de rematar, li ha ensenyat la vermella al defensa arlequinat per agafar de la samarreta el jugador local que havia donat l'assistència, però no pas al rematador. Per posar-se les mans al cap.

Els rubinencs no han perdonat des dels 11 metres i ha tocat intentar remuntar amb inferioritat. No li ha perdut la cara al partit el Sabadell Nord, però ha estat un impossible resistir. Aprofitant tots els espais deixats, el Rubí ha marxat al descans amb 3-0 a favor. Res a pelar per als de Ca n'Oriac... o això semblava. En una reacció digna d'aplaudir, l'equip de Pablo Becerril ha dut el pes ofensiu a la segona meitat i ha tingut recompensa. Amb gairebé 20 minuts per endavant, el marcador era de 3-2 gràcies als gols d'Alex Sánchez i Ken Murayama.

N'ha tingut alguna, el Sabadell Nord, per obrar la gesta, però el Rubí ha esperat el seu moment per matar de nou al contraatac. Una jornada i una decisió federativa és el que queda per acomiadar una temporada complicada a Ca n'Oriac. El curs es tancarà a casa diumenge davant un altre descendit, el Júpiter, i el tècnic Pablo Becerril se'l perdrà després de ser també expulsat avui, en el seu cas per protestar.