De 14:00 a 15:00
Notícies en Xarxa
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
Dani Muela i la resta de companys sumen ja 8 punts a la classificació | Roger Benet Dani Muela i la resta de companys sumen ja 8 punts a la classificació | Roger Benet
08.10.2018 19:04

El Sabadell Nord es refà de tots els contratemps per endur-se la victòria al camp de La Jonquera

El Sabadell Nord ha sumat aquest cap de setmana la seva segona victòria de la temporada. Els arlequinats van guanyar a domicili a la Jonquera (1 – 2) en la sisena jornada de lliga. Els de Díaz es retroben amb la victòria dues setmanes després sense fer-ho. Un partit molt disputat en el qual els jugadors arlequinats van començar perdent en encaixar un gol en el primer quart d'hora de partit. "Avui hem sortit diferents, hem pressionat molt i això ens ha permès tenir més ocasions que altres dies", declara Josep Piñol, capità del Sabadell Nord. Malgrat això, els de Ca n'Oriac no van baixar el ritme en cap moment i Alejandro Alegria va igualar l'electrònic abans del descans. "Hem dominat gairebé tot el partit. Ells han tingut cinc minuts bons i han fet un gol. Els tres punts són merescuts perquè l'equip s'ha deixat la pell al terreny de joc", declara Piñol. A més, els sabadellencs van quedar-se amb un jugador menys al minut 64 perquè Albert Luque va veure la vermella directa.

Tot i jugar amb inferioritat numèrica, els homes de Díaz no van abaixar els braços i van quallar un gran final de partit. La reacció del conjunt sabadellenc va ser tan bona que al minut 76 de partit va anotar l'1 a 2 definitiu. "Al futbol has de lluitar fins a l'últim minut. Hem vist que podríem aconseguir la victòria i hem anat per ell", expressa Piñol. A partir d'aquí, el conjunt jonquerenc es va llançar a l'atac amb tot. Però, els de Ca n'Oriac van defensar-se molt bé per emportar-se un triomf d'un camp molt complicat. "Avui queda demostrat que tenim nivell per competir qualsevol partit", afegeix un Piñol molt feliç amb el segon triomf del seu club en aquest curs. El Llagostera B és el pròxim rival del Sabadell Nord en la jornada 7. El partit serà a Ca n'Oriac diumenge vinent a les 11.30 hores.