De 02:00 a 03:00
Hotel Suís (R)
De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
El Sabadell Nord acumula set jornades sense guanyar i es troba a dos punts del descens. | Sendy Dihör El Sabadell Nord acumula set jornades sense guanyar i es troba a dos punts del descens. | Sendy Dihör
14.05.2019 10:44

El Sabadell Nord paga cara la falta d'encert davant la Guineueta i segueix sense aixecar el cap

El Sabadell Nord no va fer la feina al camp de la Guineueta, on va caure de forma contundent (3-0). Els arlequinats, que arribaven amb moltes baixes al duel, no van saber aprofitar les ocasions a favor i van marxar sense cap punt a la butxaca. El capità Josep Piñol creu que la falta d'efectius també va ser determinant en l'última derrota: "Al marge dels lesionats de gravetat, el Marc (Martí), el Sergi (Martí) i l'Anzo tampoc estaven. Per tant, vam haver d'anar amb tres juvenils i tot plegat ens va acabar passant factura". Els de Quico Díaz acumulen set jornades sense conèixer el triomf (amb només un punt aconseguit dels últims 21) i se situen onzens a Primera Catalana a dos punts del descens, quan només queden sis per disputar-se.

El matx va començar molt igualat i va haver-hi aproximacions a les dues àrees. Quan havien passat només 18 minuts, els de Ca n'Oriac van gaudir d'una oportunitat d'or des dels 11 metres per col·locar-se per davant en el marcador. Tot i això, la moneda va sortir cara pels locals, que van veure com els de Quico Díaz no s'avançaven després de fallar el penal. Poc després, els de casa van treure profit d'una jugada d'estratègia per obrir la llauna. En la represa, la Guineueta sí va marcar de penal en el minut 57 i poc després va sentenciar amb el tercer gol. "Quan van fer el segon, vam tirar més amb el cor que amb el cap i vam patir desajustos defensius. Tot i el resultat, hem lluitat, però hem perdonat i ho hem pagat car", comenta el migcampista Josep Piñol.

El conjunt sabadellenc no està fent bons números lluny de Ca n'Oriac, on només ha guanyat en dues ocasions, i darrerament també ha afluixat com a local. Els de la zona nord visiten el proper cap de setmana el Farners, antepenúltim a la taula, en una autèntica final en què les dues entitats es juguen la permanència a la categoria. Els de Quico Díaz hauran de mostrar-se més sòlids en defensa i més efectius de cara a porteria si volen obtenir tres punts vitals per allunyar-se de la zona perillosa de la taula.