Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
Els jugadors del Sabadell Nord celebren un dels gols | Albert Quera Els jugadors del Sabadell Nord celebren un dels gols | Albert Quera
02.04.2021 20:08

El Sabadell Nord segueix en el bon camí després de guanyar el derbi vallesà davant el Rubí

La darrera jornada el Sabadell Nord guanyava el primer partit del curs a Primera Catalana per 0-1 al camp de Les Franqueses. I aquesta jornada ha pogut donar-li continuïtat al triomf, ja que han vençut al Rubí per 3-1 a Ca n'Oriac. Els arlequinats sabien de la transcendència de l'enfrontament, ja que l'equip rubinenc estava tres punts per sobre just abans de començar el partit. Tot i això, els de Pablo Becerril han tingut clar el full de ruta per aconseguir la segona victòria consecutiva. El partit ha començat amb un Rubí dominant, tenint la pilota i la iniciativa del partit. Però el davanter del Sabadell Nord Edgar Álvaro ha forçat l'errada del central rival per plantar-se davant del porter i marcar el primer gol del partit. "Hem sabut aprofitar les nostres oportunitats en l'àmbit ofensiu, les que tenim les hem de ficar", explicava al final del partit. I així ha estat, perquè en el tram final ell mateix ha estat qui ha transformat el 2-0 amb el qual s'ha arribat al descans.

Però quedava tota la segona meitat per davant. "Al descans els hi he comentat que un gol ho canviava tot, i que havíem de ser forts si això arribava per mantenir el resultat", afirmava Becerril. I tenia raó el tècnic dels de la zona nord, perquè pocs minuts després de començar els segons 45 minuts, el Rubí, amb una jugada a pilota parada, transformava el 2-1 que obria el partit. Però el Sabadell Nord ha fet un gran exercici defensiu i de competitivitat que l'ha allargat durant tota la segona part. I tot l'esforç té premi, perquè poc abans que l'àrbitre xiulés el final del partit, els arlequinats marcaven el 3-1 definitiu en un contraatac que el davanter Ken Murayama va definia a la perfecció.

Amb aquesta victòria, el Sabadell Nord aconsegueix els sis punts jugats en les dues últimes jornades. S'allunya de la cua de la classificació sumant vuit punts, els mateixos que el Rubí, i un punt per sota del Júpiter, que serà el proper rival del conjunt sabadellenc. Partit que es perdrà el davanter i golejador Edgar Álvaro després de veure la cinquena targeta groga en el partit d'aquest divendres.