De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
El Sabadell Nord no va trobar el premi del gol malgrat tenir un bon nombre d'ocasions | Sergi Park El Sabadell Nord no va trobar el premi del gol malgrat tenir un bon nombre d'ocasions | Sergi Park
08.03.2020 16:06

El Sabadell Nord segueix negat de cara a porteria i encaixa una dolorosa derrota (0-4) davant el Palamós

Cop dur el que ha patit el Sabadell Nord aquesta jornada. Si no el que més, un dels que més. La derrota (0-4) davant del Palamós complica encara més les coses als de Ca n'Oriac, que han esgotat pràcticament el marge i són ara els que marquen la salvació al grup 1 de Primera Catalana. L'equip ara és tretzè amb un coixí de dos punts sobre el descens.

Els empordanesos es van avançar ben aviat en un córner, tot just complerts els set minuts de joc, i des de llavors, els sabadellencs ho van provar de totes les formes sense veure's recompensats. En un altre servei de cantonada, els palamosins feien el segon, ben entrada ja la segona meitat. Una gerra d'aigua freda que es tornaria gelada un minut després amb el 0-3, en un contraatac de manual. Per furgar encara més en la ferida, Dani Muela, ex davanter del Sabadell Nord, no perdonava en àrea petita i tancava un matí per oblidar. "No ens hem merescut perdre per aquest marcador. Ha estat el nostre millor partit dels últims temps. S'han aprofitat de l'estratègia i nosaltres no hem sabut finalitzar les moltes ocasions que hem tingut", analitza Quico Díaz, el tècnic local.

Dani Muela, ex del Sabadell Nord, va marcar el seu desè gol de la temporada | Sergi Park

Per si no n'hi havia prou, en els de Ca n'Oriac no va agradar gens el fet que, ja amb 0-4, l'entrenador dels visitants decidís substituir el seu porter, i no pas per lesió, sinó perquè el suplent debutés. Tant el tècnic dels palamosins com Carlos Silva van acabar veient la groga després que aquest últim fos el més molest i es discutís amb ell. "Ho respecto, però no ho comparteixo. Algun dia, potser, li passarà a ell i ho haurà d'entendre", declara Díaz sense voler polemitzar.

Són ja sis els partits consecutius sense guanyar per a un Sabadell Nord que segueix sense sentir-se còmode a Ca n'Oriac, on aviat farà quatre mesos que no aconsegueix imposar-se. "Abans finalitzàvem i teníem gol. Des del dia de la Grama, quan Jandro va marcar en el 93', que no fem un gol de jugada. No podem esperar sempre a la pilota parada per marcar", diu resignat Díaz. Aquest dissabte, els de Quico Díaz jugaran ben lluny del seu camp, a La Jonquera, en el que serà el desplaçament més llarg de la temporada.