En directe: De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
Celebració post-partit al vestuari | Sabadell Nord Celebració post-partit al vestuari | Sabadell Nord
07.03.2022 12:44

El Sabadell Nord s'endú la 'final' de la part baixa i retalla diferències amb la permanència

Titllar de vital un partit mancant-ne encara set per a la conclusió de la competició pot semblar agosarat, però, certament, el Vic Riuprimer-Sabadell Nord ho era —i molt— per a ambdós conjunts. Els de Ca n'Oriac, penúltims, visitaven el Municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer per enfrontar-se al cuer del grup 2 de Primera Catalana, un equip que no sumava cap punt des del 13 de novembre del 2021. La dinàmica negativa de vigatans i sabadellencs era similar, amb la qual cosa el partit adquiria summa importància per l'esdevenir de la temporada.

El duel que obria la 19a jornada començava decantant-se pels locals amb un gol matiner de Ferran Sadurní al minut 10'. Després de tímides arribades per part dels de la zona nord, s'arribava a l'equador del partit amb aquest 1-0 al marcador; i, per davant, una segona part amb tot obert. A la represa, els de Ca n'Oriac igualaven ràpidament el marcador amb una diana d'Antonio Hernández al 50' de partit. I tan sols set minuts després, el mateix Hernández feia l'1-2 definitiu. Amb més de mitja hora de partit, els de Carlos López van saber aguantar el resultat i mantenir inamovible el marcador del Municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer.

"Necessitàvem els tres punts... i sí, la veritat és que era un partit molt i molt important"

"Ja em tocava estrenar-me perquè aquest any no havia marcat encara. Molt content amb la victòria, amb el treball de l'equip i amb els dos gols"

Antonio Hernández, jugador del Sabadell Nord

A l'anada, el Sabadell Nord, llavors amb Pablo Becerril al càrrec, va guanyar al Riuprimer per 2-0 a Ca n'Oriac, en el partit corresponent a la jornada 6. 13 jornades després, primer triomf de Carlos López a la banqueta dels de la zona nord; un triomf estrictament necessari per afrontar els darrers set partits de competició. A les portes del duel vallesà contra el Rubí, el Sabadell Nord segueix penúltim amb 14 punts, però ara a tres del Sant Ildefons i a quatre del Júpiter.