De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
El Sabadell Nord va dur la iniciativa del joc en diverses fases del partit | Sergi Park El Sabadell Nord va dur la iniciativa del joc en diverses fases del partit | Sergi Park
08.03.2021 12:42

El Sabadell Nord tampoc troba el camí de la victòria a Sant Cugat tot i merèixer més (2-0)

Entre les dues jornades de Primera Catalana disputades a l'octubre i les dues a la represa, el Sabadell Nord ha pogut sumar tot just dos punts que l'han deixat en antepenúltima posició del subgrup i per tant, ocupant zona de descens. Per joc, l'equip de Ca n'Oriac va merèixer tornar amb algun botí de Sant Cugat, però dos gols a pilota aturada a la segona meitat (2-0) ho van impedir.

Els de Pablo Becerril van sortir amb molta més intensitat sobre el terreny de joc, deixant palès qui havia pogut competir la setmana anterior i qui no (el Sant Cugat no va jugar per un positiu a la plantilla rival). Les forces es van anar equilibrant, però a la represa, mateix guió, amb els arlequinats duent la iniciativa i el perill. Quan s'olorava el gol sabadellenc, una falta lateral llunyana es va anar enverinant fins a superar el porter Uri Vives. Un cop moral que es va doblar pocs minuts després a la sortida d'un córner i una rematada de cap inapel·lable. "Pensàvem que el primer gol seria nostre i ens han marcat amb aquesta falta. Et quedes amb cara de babau, però vols seguir treballant, i llavors et marquen el segon. Aquí l'equip ja canvia el xip", reconeix el capità Carlos Silva.

Ja a contracorrent, més amb el cor que amb el cap, el Sabadell Nord va provar de retallar distàncies. La millor oportunitat va arribar en el tram final des de la pena màxima, però Edgar es va topar amb el porter rival. Quan el partit moria, l'àrbitre va assenyalar una inexistent falta sobre el porter dels santcugatencs que, en cas de deixar seguir, hauria significat el 2-1. "L'arbitratge és estrany. Al primer minut hi ha un penal escandalós que no pita i després, aquesta jugada de gol és de pel·lícula. Poc podem afegir, jo ja vaig avisar el cos tècnic que això passaria", es queixa l'entrenador, Pablo Becerril.

L'episodi de controvèrsies es va encetar en el pròleg. L'inici del partit es va endarrerir per la presència exagerada de persones a les graderies en un xoc que havia de ser a porta tancada. El col·legiat va demanar que es buidessin per poder començar l'enfrontament. "Potser farem igual que ells, amb una porta tancada amb 150 persones. M'havien dit que només podien entrar tres directius, que havien fet una llista molt llarga, i he vist molta gent, moltes parelles de jugadors. Serà que moltes són directives...", comenta amb ironia Becerril.

Els germans Martí s'acomiaden

A Sant Cugat, Marc Martí va jugar uns minuts de suplent, mentre que el seu germà Sergi es va quedar a la banqueta. Va ser l'últim partit de tots dos amb la samarreta del Sabadell Nord. Ahir es van acomiadar amb una emotiva carta a les xarxes socials dirigida a club, companys i afició.