De 05:00 a 07:00
El Sabadell Nord ha tancat l'any amb dues derrotes seguides | Luisports El Sabadell Nord ha tancat l'any amb dues derrotes seguides | Luisports
21.12.2021 13:28

El Sabadell Nord tanca l'any amb derrota... però fora de la zona de descens

El Sabadell Nord va caure ajustadament (2-1) contra el Santboià, segon classificat, però amb una magnífica demostració de coratge que deixa bones sensacions. Ara els de Ca n'Oriac segueixen fora del descens de Primera Catalana, però amb un sol punt d'avantatge. El Sabadell Nord no va poder puntuar al camp del Santboià, però va demostrar la seva fortalesa mental. Després d'encaixar dos gols a la primera meitat, un just fregant el descans, lluny de rendir-se, els de Pablo Becerril van sortir dels vestidors amb més coratge que mai. Van plantar cara a tot un Santboià que jugava de local i amb les aspiracions de mantenir el ritme del Manlleu, primer classificat. El Sabadell Nord va estar a punt d'arruïnar la festa als locals amb un gol d'Alejadro Delgado al minut 70 i més ocasions en els minuts finals.

Ara, els de Pablo Becerril segueixen marcant la permanència, però amb la zona de descens més a prop. Amb l'empat contra el Santfeliuenc, el Júpiter es col·loca a un sol punt dels sabadellencs i amb la diferència de gols a favor. El Sabadell Nord no es pot relaxar si vol continuar respirant tranquil i el dia 9 de gener, rebrà a Ca n'Oriac un altre rival complicat com és el Tona, quart classificat.

"A la primera part no vam competir, però ens quedem amb l'actuació de la segona. L'actitud va ser molt bona i això és que hem de rescatar de cara als pròxims partits"

Álex Sánchez, jugador del Sabadell Nord

Jornada positiva a Segona Catalana

Un graó per sota, a Segona Catalana, el Sabadell 'B' va tornar a la competició tres setmanes després (entre el pont de la Constitució i la jornada de descans) i ho va fer pel seu camí habitual: amb clara victòria. L'última víctima a Olímpia va ser el cuer Sallent (3-0) i els de Jordi López clouen el 2021 líders amb tres punts d'avantatge.

En el mateix grup 4, el Tibidabo Torre-romeu li va fer un gran favor al filial arlequinat esgarrapant un valuós empat (0-0) al camp de la Pirinaica, el segon classificat. Els blanc-i-vermells, reis de l'empat (set en total, quatre de consecutius) continuen sumant setmana rere setmana i estan ben instal·lats a la part mitjana de la taula. Per la seva part, el duel Can Rull Rómulo Tronchoni-Joanenc va quedar ajornat.

"Falten moltes jornades encara, i tot i la bona ratxa, tenim els rivals directes enganxats. Ells estan competint també molt bé i això s'haurà de treballar fins al final"

Jordi López, tècnic del Sabadell 'B'

"L'objectiu és el mateix: la salvació. Tenim clar com és de complicada la categoria i, per tant, cada setmana serà una final"

Toni Sallés, membre del cos tècnic del Tibidabo

I en el grup 5, la Sabadellenca agafa aire definitivament. Amb l'agònic triomf (3-2) conta el Montcada, l'equip taronja ha aconseguit sortir del descens gràcies al sis de sis sumat en les dues jornades més recents. És el primer cop que el conjunt de la zona sud, ara entrenat per José Antonio Moreno, encadena dos resultats positius.

"Hem de sumar experiències i resultats. Ara no importa tant com aconseguir-ho, sinó fer-ho. Quan estàs fora del descens, ho afrontes tot amb més tranquil·litat"