Connectats
Alegria a la plantilla del Sabadell Nord després de superar Les Franqueses | @cmsilva10 Alegria a la plantilla del Sabadell Nord després de superar Les Franqueses | @cmsilva10
31.05.2021 13:21

El Sabadell Nord tira d'èpica per encadenar el segon triomf seguit i continuar viu

El Sabadell Nord s'ha aferrat a l'èpica per derrotar Les Franqueses (2-1) i seguir l'estela del Rubí a la classificació del subgrup 1B de Primera Catalana. Era un cara o creu per a l'equip de la zona nord, que a falta de dues jornades es podia haver despenjat de la lluita per la permanència. Per contra, la victòria ha fet que el conjunt de Pablo Becerril estigui més viu que mai.

Edgar Álvaro va avançar l'equip al minut 15, però l'alegria va durar poc, molt poc. Al següent minut, gol en pròpia per retornar les taules al marcador. L'equip de Becerril va seguir atacant i va acabar trobant el premi amb el segon gol d'Edgar al minut 90 que donaria els tres punts al Sabadell Nord. El mateix Edgar explica com va veure la jugada: "Vam tenir premi, portàvem tot el partit buscant-ho. Es va posar molt difícil i el gol a l'últim minut i a pilota parada va ser espectacular. Va ser un córner després d'alguns rebots va acabar entrant".

El Sabadell Nord és actualment antepenúltim, immers en la lluita amb el Rubí per sortir de la zona perillosa. Té 17 punts, dos menys que un conjunt que, això sí, té un partit pendent. La penúltima jornada del campionat, aquest diumenge, els enfrontarà en una autèntica final on hi haurà més de mitja permanència en joc. "Si no guanyàvem ens quedàvem a cinc punts a falta de dues jornades. Aconseguint la victòria ens posem a dos punts i amb el partit ara contra el rival directe canvia molt la història per aconseguir l'objectiu", recorda Edgar.