De 07:00 a 09:00
El Sabadell Nord ha trencat una ratxa de cinc derrotes seguides | Arxiu El Sabadell Nord ha trencat una ratxa de cinc derrotes seguides | Arxiu
24.05.2021 14:18

El Sabadell Nord torna al camí de la victòria superant el cuer Parets

Eren cinc jornades seguides sense guanyar per al Sabadell Nord. Cinc jornades seguides perdent. Però l'equip entrenat per Pablo Becerril ha tornat a guanyar aquest darrer cap de setmana per 2-1 davant el Parets, el cuer del subgrup 1B de Primera Catalana. Era un partit clau que, tot i això, començava per darrere en el marcador després d'un córner en què els visitants es van imposar clarament a la defensa local. Tanmateix, la reacció dels sabadellencs no va poder ser millor. Perquè en el tram final dels primers 45 minuts van poder capgirar el marcador amb dos gols en dos minuts d'Edgar i Pablo Aranda. "Amb el primer gol, i més de la forma com ha arribat, qualsevol equip cau, però nosaltres ens hem animat i hem aconseguit capgirar el marcador", afirma el capità del Sabadell Nord, Carlos Silva.

La segona meitat va seguir el mateix guió que la primera: partit molt competit, amb molts duels individuals i amb poca continuïtat en el joc. Ambdós equips eren molt conscients de tot el que estava en joc. Però la gran reacció i la remuntada del Sabadell Nord a la primera meitat va tenir bon resultat, ja que els de Becerril van aconseguir mantenir aquest 2-1 fins al final. "Hem estat molt concentrats i en cap moment ha perdut la cara en aquest partit. Estic molt orgullós d'aquest equip", opina satisfet Silva. Mentre s'espera que la Federació Catalana confirmi que enguany no hi haurà descensos, aquest 2-1 fa que el Sabadell Nord, antepenúltim del subgrup, retalli distàncies amb la salvació, ara a dos punts del Rubí, que no va jugar per un cas positiu. Pròxim compromís dels de Ca n'Oriac, de nou a casa davant Les Franqueses.