De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
Pol Ballesteros celebra el seu primer gol com a arlequinat | Críspulo Díaz Pol Ballesteros celebra el seu primer gol com a arlequinat | Críspulo Díaz
16.09.2018 15:00

El Sabadell perllonga el seu idil·li balear per sumar la primera victòria de la temporada (1-2)

La quarta ha estat la bona... i com no, havia d'arribar contra un conjunt balear. El Centre d'Esports Sabadell duia 18 partits consecutius sense perdre davant un equip de Ses Illes i avui s'ha sumat el dinovè. Un dinovè que també ha servit per certificar la primera victòria de la temporada després de les tres ensopegades i els dubtes que s'havien generat en aquest inici de lliga. El conjunt arlequinat ha anat clarament de menys a més a Son Malferit, d'on només havia tret empats, i s'ha sabut sobreposar al golàs de falta de Fullana amb les dianes d'Aleix Coch, la segona de la temporada, i de Pol Ballesteros. El jove davanter cedit pel Nàstic de Tarragona ha estat la gran sorpresa en l'onze inicial de Toni Seligrat. El tècnic de Torrent ha deixat a la banqueta homes com Felipe Sanchón i Gato, i ha donat l'alternativa a Ballesteros per acompanyar Arturo a la punta d'atac.

L'inici de partit ha estat elèctric. La falta de punteria ha estat el denominador comú en els dos avisos inicials de Kike López. Néstor Querol també ho ha provat després d'una llarga assistència d'Óscar Rubio, però s'ha quedat frenat en l'un contra un i Carl Klaus, el porter 'balearico', li ha acabat robant la pilota. El primer cop ha estat de l'Atlètic Balears. Corria pràcticament el primer quart d'hora de partit quan Nico Delmonte ha comès una innocent falta a la frontal i Francesc Fullana no ha perdonat. El capità de l'equip de Manix Mandiola ha posat la pilota a l'escaire esquerre de la porteria de Roberto, que ha arribat a fregar-la, i ha tornat a castigar el Sabadell en el primer quart d'hora de joc d'un partit.

La fragilitat defensiva dels arlequinats semblava aflorar novament. El duel ha entrat en una fase en què el ritme ha caigut en picat i els de Seligrat tenien seriosos problemes per arribar a la porteria de Carl Klaus. Però del no-res ha arribat l'empat arlequinat. Servei de cantonada de Néstor Querol i rematada de cap, lliure de marca, d'un Aleix Coch que es converteix en el 'pitxitxi' inesperat del Sabadell en aquest inici de temporada. El gol ha donat ales quan més grises semblaven les idees arlequinades.

De fet, al segon temps s'ha vist un altre Sabadell, el que també va agradar en el segon acte de la jornada inaugural contra el Peralada. Jugades més elaborades i més perill sobre la porteria local. El primer que ha avisat ha estat Pedro Capó, qui ha enviat fora de forma gairebé incomprensible una centrada d'Óscar Rubio. Poc després, Néstor Querol ha fet lluir-se a Carl Klaus amb una rematada amb la cama dreta des de la frontal. I un minut més tard ha estat Roberto qui ha salvat sobre la mateixa línia una rematada a boca de canó de Canario. A mitja hora per al final, acabaria sent la darrera acció de perill dels homes de Manix Mandiola, a qui se li segueix resistint el Sabadell.

En el 64', després d'un servei de cantonada local, Arturo ha fet una de les seves clàssiques galopades per cedir la pilota al jove Pol Ballesteros i que, en el dia del seu debut com a titular, engaltés un xut creuat per superar Carl Klaus. El Sabadell gaudia dels seus primers minuts de la temporada amb el marcador a favor. I encara podria haver estat un resultat més ampli. Villapalos ha derribat Édgar Hernández a l'interior de l'àrea i ha vist la vermella directa però el davanter gavanenc no ha estat encertat des dels onze metres i Carl Klaus ha tret una gran mà per evitar el tercer gol a menys de deu minuts per al final.

Ha tocat patir però a mitges, ja que l'Atlètic Balears no ha incomodat en excés la porteria de Roberto. El Sabadell trenca aquesta barrera psicològica i ja té al sarró la primera victòria de la temporada. Amb quatre punts en el caseller, els de Toni Seligrat rebran el pròxim diumenge (17 h) a la Nova Creu Alta l'Ontinyent.

CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Valentín; Pedro Capó, Ángel, Adri Cuevas (Josu, 69'), Néstor Querol; Pol Ballesteros (Gato, 75') i Arturo (Ëdgar, 79').
CD Atlètic Balears: Carl Klaus; Expo, Vallori, Villapalos, Rubén; Rovirola (Biel Guasp, 85'), Fullana; Samuel Sashoua (Nuha, 57'), Canario, Kike López (Hugo Díaz, 76'); Marcos de la Espada.
Gols: 1-0 (13') Fullana. 1-1 (37') Aleix Coch. 1-2 (64') Pol Ballesteros.
Àrbitre: David Yuste Querol (col·legi valencià). Ha amonestat els visitants Adri Cuevas, Néstor Querol i Nico Delmonte. Ha expulsat amb vermella directa el local Villapalos.
Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga 2018-19 del grup 3 de Segona B disputat a Son Malferit.