En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Un servei de banda durant el partit contra el FC Barcelona Blau | Montse Martín Un servei de banda durant el partit contra el FC Barcelona Blau | Montse Martín
23.02.2022 11:45

El Sabadell RC no aconsegueix sortir del sotrac

Els arlequinats van guanyar els dos primers partits de Divisió d'Honor Catalana i van veure molt a prop les opcions de classificar-se per la fase final de la competició. Els de Fran González, però, han encadenat quatre derrotes consecutives que compliquen les opcions d'acabar en places de play-off en finalitzar la lliga regular.

Aquest passat dissabte el sènior masculí va caure per 15-28 a La Roureda contra el FC Barcelona Blau. Tot i començar avançant-se al marcador amb un cop de càstig i un assaig no transformat als primers minuts, els de Fran González van pagar en excés un final de la primera part desastrós que va significar arribar al descans 8-28. A la segona part els arlequinats van gaudir de les millors opcions i van poder acostar-se al marcador amb una marca transformada, però no n'hi va haver prou per eixugar la diferència de la primera meitat.

A falta de dos partits per acabar la fase regular, els sabadellencs són sisens i es troben dins les places de play-off, però per darrere tenen molt a prop els Cocodrils de Viladecans que els manquen encara dos partits ajornats i que en cas de victòria faria perdre la plaça als de Sabadell.

"Els últims vint minuts de la primera part ens va matar. A la segona part vam jugar molt millor, però no van arribar les marques"

"Ens queden dos partits. Si guanyem els dos estem a play-off sinó, haurem d'esperar a veure els altres resultats"