De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Herrera celebra l'únic gol de la represa | Roger Benet Herrera celebra l'únic gol de la represa | Roger Benet
22.03.2023 21:09

El Sabadell remata la feina contra la UD Logroñés i agafa oxigen amb el perill (2-0)

Cristian Herrera va ser protagonista fa un mes amb aquell gol des del mig del camp que va fer la volta al món sota un intens aiguat i Cristian Herrera ha tornat a ser el nom propi en la represa dels 43 minuts restants contra la UD Logroñés. Un altre gol de l’atacant del Centre d’Esports Sabadell ha permès a l’equip de Miki Lladó segellar tres punts vitals contra un rival tocat i gairebé enfonsat que n’obren un forat de cinc amb el descens i amb el compte enrere engegat, a 10 partits per acabar la lliga.

Tots dos equips han presentat novetats respecte dels primers 47 minuts —Álex Sala ha estat la nota negativa a la prèvia, confirmant-se una lesió al bíceps femoral que el tindrà un mes i mig aturat— i ha estat l’equip de Sergio Rodríguez, amb urgències evidents, qui s’ha fet dominador de la pilota davant un Sabadell un punt dubitatiu. Malgrat això, la primera ocasió que ha tingut el conjunt arlequinat, amb els mateixos agents que el primer gol de Lezama, cassola. Pau Víctor ha posat una pilota a l’espai, Moha Keita ha apurat fins a la línia de fons i Cristian Herrera ha marcat a plaer el seu cinquè gol de la temporada. Tots cinc, en qüestió d’un mes i mig.

Sabadell en Joc
Gol del Sabadell! Gol de Cristian Herrera! CE Sabadell 2-0 UD Logroñés

La segona diana de l’empordanès ha donat aire a l’equip i, tot i els intents de la UDL d’apropar-se a la porteria d’Ortolá, gairebé no s’ha hagut de patir. L’única acció polèmica ha arribat a un quart d’hora per al final del temps reglamentari en una pilota enrere d’Armando Corbalán que ha acabat en una assistència de Dani Pichín perquè Clau Mendes retallés diferències a porteria buida. L’assistent de Bestard Servera, no obstant això, ha interpretat que Rufo anava al tall amb el migcentre valencià i ha invalidat la jugada.

35 punts té el Sabadell, ja al dia, que puja a la catorzena posició a l’espera que La Nucía també recuperi el duel pendent contra l’Amorebieta. I el més important, amb cinc de marge respecte del descens i nou amb la UDL. La Nova Creu Alta tornarà a ser l’escenari dissabte (19h) de la primera de les últimes 10 finals contra el Barça Atlètic.

FITXA TÈCNICA
CE Sabadell: Ortolá; Gurdiel (Carrión, 73’), Guillem Molina, Pau Resta, Morgado, Astals; Armando, Raúl Baena, Cristian Herrera (Gualda, 82’); Moha Keita (Vladys, 89’) i Pau Víctor (Dieste, 82’)
UD Logroñés: Daza; Attipoe, Markel, David Fernández, Vergés; Algarra, Boniquet; Dani Pichín, Rufo, Doncel (Schutte, 77’); Clau Mendes
Gols: 1-0 (46’) Cristian Herrera. 2-0 (58’) Cristian Herrera
Àrbitre: Luis Bestard Servera (col·legi balear). Ha amonestat els visitants Keita i Markel
Incidències: Partit corresponent als 43 minuts restants de la 25a jornada al grup 2 de la Primera Federació amb la presència de 3.026 espectadors a la Nova Creu Alta