En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Victòria i derrota pel masculí i el femení del Sabadell RC | Montse Valcarce Victòria i derrota pel masculí i el femení del Sabadell RC | Montse Valcarce
10.10.2018 16:13

El Sabadell Rugby Club suma la primera victòria a la Divisió d'Honor

La primera victòria del sènior masculí del Sabadell Rugby Club no s’ha fet esperar més d’una jornada. El conjunt de Fran González va derrotar l’Osona per 15-10 en un partit molt dur físicament. Els sabadellencs van transformar un cop de càstig per marxar 15-0 al descans i abans van tenir opcions per fer-ho amb més marge, però no van saber culminar les jugades en els últims metres. Els visitants van aprofitar la baixada del Sabadell RC a la segona meitat per apropar-se en el marcador amb dues marques molt seguides.

A falta de deu minuts, el marcador indicava un ajustat 15-10. Els sabadellencs van mantenir el resultat i van sumar els primers quatre punts de la temporada. Joel Boliart, jugador del Sabadell Rugby Club, ha destacat la duresa del matx: “Va ser un partit molt dur. Vam caure en el seu joc i ens vam deixar portar per aquesta situació. La segona part va ser un desastre, però vam aguantar”.

Per la seva banda, el femení, associat amb el Begues, va caure contundentment en el seu debut a la Lliga Catalana davant el Catalunya Central. Les jugadores de Vic i Manresa van mostrar la seva superioritat en tot moment i van endossar un 88-3 a les sabadellenques. Laura Bautista, jugadora del Sabadell Rugby Club, assegura que, tot i la desfeta, van gaudir de l’estrena: “Teníem un rival molt potent, però, a banda del resultat, l’experiència va ser bona com a primera presa de contacte”.

Les noies tornaran a jugar el dissabte 20 d'octubre a La Roureda davant l’Hospitalet Rugbi Club. El masculí, per la seva banda, disputarà el seu pròxim compromís aquest dissabte a les 18:30 davant el Gòtics de Barcelona a La Foixarda.