De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
Imatge del partit davant els Cocodrils | SRC Imatge del partit davant els Cocodrils | SRC
20.01.2022 10:52

El Sabadell Rugby Club visita el totpoderós Vilafranca després l'èpic triomf contra els Cocodrils

El Sabadell Rugby Club no podria haver començat de millor manera el seu camí a la Divisió d'Honor Catalana. Desprès de la victòria en el seu debut, els arlequinats es van imposar als Cocodrils de Viladecans amb una remuntada memorable (29-26). Després d'una primera part igualada (10-14 al descans), la segona part es va complicar. Els homes de Fran González perdien per 10-26 a falta de només 10 minuts, però amb un final de partit per emmarcar, en el qual van aconseguir capgirar el marcador, van anotar la marca definitiva amb el temps ja complert.

La victòria col·loca els sabadellencs en la quarta posició de la classificació, amb dues victòries en les dues jornades disputades fins al moment. Ara ve una setmana que serà clau per les seves aspiracions de cara al final de temporada. Aquest diumenge (13:45h) toca una missió pràcticament impossible. Visiten el camp del Vilafranca, actual líder de la lliga, i qui s'ha format aquest any amb l'únic objectiu de quedar en la primera posició. Cal recalcar que el club penedesenc ha rebut una gran injecció de diners i que fins ara ha guanyat tots els partits de forma folgada.

"Va ser un partit molt complicat, contra un equip físic però amb qualitat. A la segona part se'ns van escapar. Al final vam fer tres assajos i en convertir a pals amb el temps complert vam guanyar"

"Anem progressant en atac i sobretot tenim la filosofia que hem d'aprofitar els errors del rival"

"Ens vam der a la idea de que hem de juagr contra el Vilafranca. Són un equip molt potent, però estem preparats per poder anar progressant"

Beñat Amestoy, jugador del SRC

També bon moment de forma el que està vivint l'equip femení. Aquesta fusió entre Sabadell, Badalona i Mataró està funcionant, i aquest cap de setmana van aconseguir la tercera victòria consecutiva, davant el Químic, per un contundent 27-0. L'equip ocupa ara mateix la segona posició a Tercera Catalana i descansarà aquesta setmana abans d'afrontar un duel directe contra l'Alt Empordà, conjunt amb el qual està empatat a la taula.

"Valorem positivament el partit de diumenge. Vam aconseguir el bonus ofensiu, però hem de seguir treballant per millorar"