En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Capó i Montero lluiten contra un rival en el partit d'ahir a Nou Barris Capó i Montero lluiten contra un rival en el partit d'ahir a Nou Barris | Joan Blanch
07.08.2017 16:25

El Sabadell treu el caràcter guanyador a la Copa Catalunya

El Centre d'Esports Sabadell està mostrant en aquesta pretemporada un caràcter guanyador molt interessant. L'equip de Toni Seligrat encara no ha perdut però és que a més en dos dels tres partits ha començat per darrera al marcador. A Palamós, va refer-se del gol matiner dels locals i va acabar golejant al seu rival i ahir al Municipal Nou Barris, els arlequinats van demostrar que aquest equip no perdrà amb facilitat. Amb l'1 a 0 de la Montanyesa a onze minuts pel final i amb un Sabadell molt jove al terreny de joc, no hagués estat descabellat que l'equip hagués desconnectat. Ni molt menys. Els arlequinats van anar a buscar l'empat, el van aconseguir a sis minuts del final i la sensació de tothom va ser que si el partit hagués durat una mica més, els sabadellencs s'haurien imposat. “Ja sabíem que els gols arribarien des de l'estratègia perquè és el més habitual en aquesta mena de camps. M'ha agradat molt com a reaccionat l'equip després del gol en contra i més si tenim en compte que aquest caràcter ha sortit amb molts jugadors de la base al camp”, ha destacat Toni Seligrat.

Una victòria als penals que va deixar entreveure una altra versió del Sabadell. La que segurament haurà de mostrar en alguns dels partits fora de casa. Solidesa defensiva, a excepció de la badada del gol, i aprofitant les poques ocasions. “A la lliga ens podem trobar partits semblants però no igual que aquest perquè les dimensions del camp aquí són molt petites i això iguala molt el joc i no deixa constància de la diferent categoria dels equips”, ha reconegut un Toni Seligrat, content perquè tot i que la duresa de la 'Monta' va ser excessiva en alguns moments, no hi va haver cap lesionat. “Hem prioritzat els minuts i hem fet entrar als joves per futbolistes que encara no poden aguantar tot el partit. Estic content per la resposta de l'equip, perquè hem guanyat i perquè tornem sense cap lesionat”, ha assenyalat el tècnic valencià del Sabadell, conscient dels problemes que suposa tenir una plantilla curta. A tot això, Adri Díaz ja podrà tenir uns minuts en el pròxim partit de pretemporada i també s'espera que Migue pugui debutar abans de la primera jornada de lliga. La recuperació de Gai Assulin va un pèl més lenta i tot sembla indicar que l'israelià no arribarà al primer compromís de lliga.