Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Les nedadores fent pinya després de la victòria a Las Palmas de Gran Canària| Cedida Les nedadores fent pinya després de la victòria a Las Palmas de Gran Canària| Cedida
22.02.2022 13:35

El sènior femení del Natació Sabadell de vòlei s’apropa a la permanència

Les d’Alberto Avellaneda van fer un pas de gegant que les apropa a la tan desitjada salvació a la Superlliga 2. Les nedadores es van imposar a la pista del Sayre de Las Palmas de Gran Canària per 0-3 i s’allunyen d’aquesta manera de la part baixa de la classificació. Les noies del Natació Sabadell es van aprofitar de la derrota d’un rival directe, el CV Esplugues, per ampliar la diferència amb les del Baix Llobregat. Les espluguines, que marquen la salvació, tenen  encara dos partits endarrerits i en cas de guanyar els dos, podrien superar a les nedadores a la classificació.

La visita de les noies d’Alberto Avellaneda a Las Palmas de Gran Canària no va tenir molta història. Les nedadores es van endur el partit de manera clara (16-25, 20-25 i 22-25) contra les cueres de la lliga, que encara no han sumat cap punt a aquestes alçades de la lliga.

“Hem fet un canvi d’actitud aquesta segona volta i ens veiem més fortes”

“Depenem només de nosaltres, si fem la feina que toca ens salvarem”

Valeria Ballero, jugadora del Club Natació Sabadell

Pedra al camí pel sènior masculí

Els de Jordi Fernández no van poder aconseguir una victòria que els hagués acostat encara més a la permanència a Superlliga 2. Els nedadors van caure 3-1 a la pista del CV Roquetes després d’uns primers dos sets molt desigualats on els tarragonins van sorprendre tàcticament als de Sabadell. Els de Jordi Fernández es van saber refer i es van endur el tercer set per 20-25. El quart set va ser el més igualat de tots i es va allargar fins el 33-31 caient pel costat tarragoní que s’enduia d’aquesta manera el partit.

Amb la derrota a la pista del Roquetes, els nedadors trenquen una dinàmica positiva de joc i resultats que els frena a la cursa per la permanència. Tot i això, tindran l’oportunitat de refer-se el pròxim dissabte (16h) a Les Naus contra el CV Sayre que tanca la classificació i ocupa la plaça de descens directe.

“Ens van fer un canvi tàctic que ens va enganxar a contrapeu i va decantar els dos primers sets”

“La derrota complica una mica la salvació, però encara queda lliga”